Real Madirin keskikenttäpelaaja Casemiro jännittää CS:GO-pelejä, eikä samanlaista tunnetta voi brasilialaisen mukaan saada edes pelaamalla Bernabéulla.

Monet nykypäivän urheilutähdistä ovat tuoneet innostuksen videopeleihin esille, kun esimerkiksi PSG:n Neymar ja Real Madridin Camiro ovat aloittaneet Twitch-striimaamisen. Tähdet pelaavat kanavillaan muun muassa CS:GO:ta ja FIFAa, sekä keskustelevat aktiivisesti katsojien kanssa.

28-vuotias Casemiro kertoi Marcan haastattelussa jännittävänsä melkoisesti CS:GO:n pelaamista.

– Kun pelaan Counter-Strikeä jännitän sitä enemmän kuin Real Madridin pelejä Santiago Bernabéulla, Casemiro kertoi.

Monet tietävät minkälainen jännitys syntyy, kun on clutchaamassa tilanteita tiukoissa paikoissa, mutta Casemiron jännitys on ylitse muiden. Santiago Bernabéulla (Real Madridin kotistadion) pelataan kymmennille tuhansille ihmisille ja jokainen näkee pienetkin virheesi kentänlaidalta ja katsomosta, mutta se ei ole Casemiron mielestä niin jännittävään kuin CS:GO:ssa kiperät tilanteet, jotka saavat hänen erityisen jännittyneeksi.

Twitch-striimaaminen on tuonut Casemiron lähemmäs omia fanejaan ja hän on selkeästi tykännyt tekemästään.

– Twitch-kanavan avaamisen jälkeen kommunikointi fanien kanssa on parantunut paljon. He ovat lähempänä minua. He kysyvät kysymyksiä ja minä vastaan niihin mielelläni.

Lue myös: Neymarin yli 40 000 dollarin CS:GO-tavaraluettelo julki – yksi skini lähes 10 000 dollaria!

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.