FURIA:ssa debyytin tiistaina tehnyt Lucas ”honda” Cano nosti itsensä ihmisten tietoisuuteen yhden pelin aikana.

Brasilialaisjoukkue aloitti urakkansa BLAST Premier Globa Finals -turnauksessa tiistaina, kun vastaan asteli Nikola ”NiKo” Kovačin tähdittämä G2. Kolmen kartan jälkeen voittajan a pelipalvelimelta poistui G2, mutta yhdeksi ehdottomaksi onnistujaksi nousi silti FURIA:n Lucas ”honda” Cano.

Lue myös: Tämän vuoden huippu-CS alkoi ässällä – Evil Geniusesin Ethan tuhosi Astralis-pelaajat!

20-vuotias tulevaisuuden lupaus toteutti ottelun aikana yhteensä kolme ässää ja yhden huikean voitetun clutchin, joka vaikutti suuresti toisen kartan kulkuun.

Ensimmäinen ässä nähtiin avauskartan toisella kierroksella, kun honda puolusti B-pommipaikkaa yksin vain Desert Eagle käsissään. Näyttävä kierros päättyi siihen, että brasilialaislupaus tuhosi neljä pelaajaa pistoolilla ja viimeisen MAG-7 haulikolla.

Ensimmäinen ässä:

Seuraavaa taidonnäytettä ei tarvinnut odottaa kuin kaksi kierrosta, kun Honda tuhosi G2:n eco-kierrosta vastaan kranaateilla ja MAC-10:llä.

Toinen ässä:

Hondan kolmas ässä nähtiin ratkaisevassa kartassa, eikä selvästikään nämä ässät ole olleet aloittelijan tuuria. FURIA:n tuorein pelaaja käänti Nukessa 3v5-tilanteen joukkueen kierrosvoitoksi tuhoamalla G2-pelaajat Glock-pistoolilla erittäin näyttävästi.

Kolmas ässä:

Ässät eivät olleet ainoita taidonnäytteitä, joita hondalta nähtiin. Nuorukainen clutchasi kierroksen joukkueelleen toisessa kartassa, jonka ansiosta FURIA onnistui voittamaan toisena nähdyn Mirage-kartan.

1vs2 clutch tilanteessa 13-14 osa 1:

1vs2 clutch tilanteessa 13-14 osa 2:

Honda liittyi noin kuukausi sitten vasta FURIA:n akatemiajoukkueeseen, josta hänet nostettiin organisaation ykkösjoukkueeseen. Nosto on ollut selkeästi onnistunut, mikäli tällaisia tuloksia nähdään nuorukaiselta myös tulevaisuudessa.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.