FunPlus Phoenix päätyi muutoksiin ja Valorant-joukkueesta penkitettiin kaksi pelaajaa. Joukkueen katseet ovat seuraavalla kaudella.

Torstaina FunPlus Phoenix ilmoitti, että heidän Valorant-kokoonpanonsa muuttuu. Ruotsalainen Tobias ”ShadoW” Flodström ja kazakstanilainen Dmitriy ”dimasick” Matvienko joutuivat penkille.

– Vihaan hyvästejä, varsinkin kun kyseessä on erittäin lahjakkaita pelaajia. Valitettavasti asiat eivät toimineet. Dimasick ja ShadoW ovat maailman parhaita pelaajia omissa rooleissaan, mutta nyt oli meidän aika tehdä muutoksia tulevaa kautta ajatellen, Petar ”peca” Marković sanoo.

G2 Peca

@pecagg
I really hate goodbyes, especially when it's about very talented players. Unfortunately, it did not work out for us.
@dimasickCSGO and @Shadowlolz are some of the best players in the world at their roles, but it's time we make some changes and start fresh for the next season.

VLR.gg

@VLRdotgg
📰 @FPX_Esports have confirmed the benching of ShadoW and dimasick to the transfer list

vlr.gg/34830/official…

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

– Toivomme FunPlus Phoenixissa heille paljon onnea tuleviin koitoksiin. Uskon, että he löytävät uuden kodin nopeasti.

– Olen erittäin innoissani tulevasta. Isoja tiedotteita on luvassa seuraavina viikkoina.

FPX:n kausi loppui lyhyeen, kun EMEA-alueen pudotuspeleissä matka katkesi kolmanteen kierrokseen. Tie Berliinin Masters 3 -turnaukseen ei auennut ja VCT-pisteissä FunPlus Phoenix on sijalla 11, joten edes Last Chance -karsinnat eivät pelasta joukkuetta miettien VALORANT Champions -turnausta. FPX voi aloittaa rakentamisen vuotta 2022 ajatellen.

Kuva: FunPlus Phoenix

Lue myös: Tässä ovat Valorantin Berliinin LAN-turnauksen joukkueet

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!