Fortnitessa näytetään kesällä Christopher Nolanin täyspitkä elokuva

© Kuva: YouTube-kuvakaappaus

Epic Games on alkanut selvästi panostamaan pelinsisäisiin tapahtumiin koronaviruspandemian aikana.

Huhtikuun lopussa jenkkiräppäri Travis Scott esiintyi Fortniten sisällä. Esiintyminen rikkoi pelaajaennätyksen huikealla 12,3 miljoonalla yhtäaikaisella pelaajalla. Aikaisemmin myös DJ-tuottaja Marhsmello on esiintynyt pelissä. Nyt näyttääkin siltä, että Epic Games aikoo ruveta näyttämään pelaajilleen myös elokuvia.

Muutama päivä sitten pelin Party Royale -pelimuodossa esitettiin Interstellarin ja The Dark Knight -trilogian ohjaaja Christopher Nolanin uusimman elokuvan traileri.

Trailerin näytön yhteydessä ilmoitettiin kesällä näytettävän Fortniten sisällä myös jokin Nolanin ikonisista elokuvista täyspitkänä. Vielä ei tiedetä, mistä elokuvasta on kyse, mutta monet veikkaavat sen olevan jokin Dark Knight- trilogian elokuvista.

Epic Games on tehnyt jo aikaisemmin yhteistyötä DC Comicsin kanssa, ja pelistä löytyy esimerkiksi Batman ja Kissanainen -skinejä. Tämän vuoksi Dark Knight -elokuvan näyttäminen kuulostaa oikein hyvältä arvaukselta.

Vaikka elokuvan katsominen tuhansien hakkuja heiluttavien pelaajien seurassa kuulostaa painajaismaiselta, ei toisaalta koronakaranteenissa pääse oikeisiinkaan elokuviin.

Jäämme odottamaan lisätietoja tapahtumasta.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.