Fortniten ensimmäinen virallinen kilpatapahtuma kantaa nimeä Summer Skirmish. Epic Games kertoi julkistuksessaan, että tapahtuma koostuu seuraavien kahdeksan viikon aikana järjestettävistä kilpailuista, joista ensimmäinen pidetään jo tänä viikonloppuna.

Palkintopotti on kokonaisuudessaan kahdeksan miljoonaa dollaria, mikä todennäköisesti tulee Epicin lupaamasta sadan miljoonan dollarin rahoituksesta Fortniten ensimmäiselle kaudelle. Viikoittaisten palkintopottien suuruus kuitenkin vaihtelee, ja esimerkiksi tämän viikonlopun Duo-turnaukseen on luvattu 250 000 dollaria.

Epic Gamesin mukaan Summer Skirmishin osallistujat ovat ”Fortnite-yhteisön sisällöntuottajia sekä pelaajia, jotka ovat osoittaneet kilpailulliset kykynsä”. Tämän viikon osallistujat on jo valittu, mutta osallistujat, kuten myös tapahtumien palkintopotti sekä formaatti vaihtelevat viikoittain. Myöhempiin tapahtumiin on siis mahdollista pyrkiä, ja Epic Games tiedottaa tästä myöhemmin lisää. Viikonlopun Duo-kilpailu starttaa lauantaina. Alkuperäinen julkistus on luettavissa Epic Gamesin sivuilta.

Kuvalähde: Epic Games