Fortniten huhutuista helikoptereista vuosi tarkempia tietoja

Taukoamatta työtään tekevät datakaivelijat löysivät Fortniten tiedostoista tietoja huhutuista helikoptereista.

Tuoreiden vuotojen ja Fortniten tiedostoista kaivettujen tietojen mukaan helikopterit ovat todennäköisesti saapumassa lähitulevaisuudessa peliin.

Aiemmin niin sanotut datamainaajat saivat selville ilmaherruudesta vastuussa olevien ilmavispilöiden kestävän vahinkoa 1500 HP:n edestä. Tietovuotaja nimimerkillä ”FNBRHQ” ystävällisesti käänsi ranskalaisen ”Yanteh”-nimisen kollegansa tekemät tarkemmat löydökset ja jakoi ne Twitterissä:

Kopterit tekevät minimivauhdillakin vähintään 20 vahinkoa osuessaan pelaajiin, mutta hieman kovemalla nopeudella vahinkoa tulee jopa 100 per osuma. Yksittäisellä helikopterillä on siis potentiaalia tehdä valtavia määriä tuhoa vastustajan pelaajille ja rakennuksille, varsinkin kun ottaa huomioon, että räjähtäessään se iskee rakennuksiin valtavalla 450 vahinkopisteen voimalla.

Toistaiseksi ilmavispilän ”spawn rate” eli todennäköisyys ilmestyä kartalle on pyöreä nolla, eli ne eivät vielä ole lainkaan käytössä. Löydettyjen tietojen määrän perusteella ne saattavat kuitenkin ilmestyä peliin koska tahansa.

 

Lähde: Dexerto.com.

Kuva: Epic Games.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.