TwitchMetricks kertoo mitkä pelit ovat kaikkein katsotuimpia ja suosituimpia suoratoistopalvelussa Twitchissä. Lista näyttää muuten varsin normaalilta, mutta yksi peli on päässyt lyömään ällikällä.

Edellisen kuukauden katsotuin peli ei tuota yllätystä, sillä kyseessä on Fortnite. Kyseistä peliä on katsottu viimeisen 30 päivän aikana lähes 117 tuhatta tuntia. Hyvin lähelle Fortniten lukemia pääsee League of Legends 103 tuhannen tunnin yhteispotilla. Kolmanteen peliin on kuitenkin pitkä kaula, sillä Dota 2 on kerännyt ”vain” 51 tuhatta katselutuntia.

Kuitenkin tällä hetkellä kaikkein suosituin peli ei ole Fortnite tai LOL. Uusi Battle Royale, Apex Legends on kerännyt valtavan yleisön heti julkaisussa. Peliä seuraa keskimäärin melkein 280 tuhatta katsojaa. Seuraavana listalla tulee Fortnite, jota katsoo vain 162 tuhatta seuraajaa.

Saa nähdä jatkuuko tämä altavastaajan voittokulku myös alkuhuuman jälkeen. Apex Legends keräsi uskomattoman määrän pelaajia vain kahdeksassa tunnissa.

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli