Fnatic ja JW eri teille – kutsuuko Gorillaz ruotsalaispelaajaa?

© Kuva: DreamHack

Erikoiset ajat: Fnatic ja JW eri teille pitkän ajan jälkeen. Samalla tämä laittaa miettimään, että mihin ruotsalaispelaaja suuntaa seuraavaksi.

Jesper ”JW” Wecksellin ja Fnaticin pitkä yhteinen aika tuli päätökseen 14. lokakuuta. JW liittyi Fnaticin kelkkaan vuonna 2013 ja voitti useita turnauksia matkalla. 2016 hän kävi GODSENT’in organisaatiossa, mutta 2017 oli jälleen paluu tuttuun ja turvalliseen.

26-vuotias on voittanut kolmesti major-turnauksen ja on yksi menestyneimmistä CS:GO-pelaajista. Pelivuosia on edessä monia, joten mieleen tulee heti, että mitä seuraavaksi. Valorant varmasti oli harkinnassa, mutta Jesper on päättänyt pysyä Counter-Striken parissa.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Kutsuuko vanha ystävä?

JW ja Robin ”flusha” Rönnquist pelasivat yhdessä yli viisi vuotta. Flusha, Jere ”sergej” Salo ja Miikka ”suNny” Kemppi ovat pyörittäneet Gorillaz-projektia ja pelaajat ovat vaihtuneet useaan otteeseen.

Gorillaz osallistui IEM Winter 2021 -turnauksen avoimiin karsintoihin perjantaina. Kokoonpanossa oli kolmikon lisäksi Anton ”supra” Tšernobai ja JW. Ensimmäisessä ottelussa RVNS kaatui 16-6. Toisessa pelissä vastaan asettui suomalainen Nyyrikki ja matka päättyi 8-16 tappioon.

Aika näyttää mitä tulee tapahtumaan, mutta JW:n hyppy kokoonpanoon voisi olla toimiva ratkaisu. Samalla Jerelle aukeaa mahdollisuus antaa AWP Jesperille.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Kuva: DreamHack

Lue myös: Bubzkjille kävi huonosti: gla1ve otti paikan kokoonpanosta majoreille

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.