FIFA on saamassa kaksi kiinnostavaa haastajaa – molemmat ilmaispelejä

FIFA on saamassa kaksi kiinnostavaa haastajaa tulevaisuudessa. FIFA ja Pro Evolution Soccer eli eFootball saavat vierelleen kaksi täysin uutta peliä.

FIFA on dominoinut virtuaalista jalkapalloa jo pitkään. Joka vuosi FIFA -videopelisarjaan lisätään yksi numero lisää, kokoonpanot sekä joukkueet päivitetään ja lisätään hieman uudistuksia. Ainoa isompi haastaja on ollut Pro Evolution Soccer, joka kulkee tulevaisuudessa nimellä eFootball.

Aluksi elokuussa tiedotettiin pelistä nimeltä GOALS. Suuren budjetin AAA-peli tähtää moninpelaamiseen ja erityisesti kilpailullisen skenen rakentamiseen.

Kehittäjänä ja idean isänä toimii entinen CS:n kilpapelaaja Andreas ”bds” Thorstensson. Hän avasi ajatuksiaan Twitterissä pitkässä langassa. Yli 5000 Ultimate Team -ottelua pelannut Andreas on pettynyt pelin kilpailulliseen tilaan ja EA:n toimintaan. GOALS -pelin on tarkoitus olla ilmainen ja se tukee eri alustoiden välistä pelaamista. Pelaajia meinataan palkita NFT-esineillä.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Pelin kehittämisessä mukana on FIFAn kohutähti Kurt ”Kurt0411″ Fenech. 26-vuotias pelaaja kärsii pelikieltoa EA:n toimesta.

25. elokuuta haastajaksi ilmoittautui myös UFL. Peliä on kehitetty jo viisi vuotta ja tavoitteena on rakentaa täydellinen jalkapallopeli. Kehittäjä Strikerz Inc. haluaa reilun pelin ja painottaa sitä trailerissa. Pelimoottorina toimii Unreal Engine.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

UFL keskittyy pääosin Playstationiin ja Xboxiin, mutta myös tietokonepelaaminen on harkinnassa.

Pelien julkaisupäiviä ei ole tiedossa.

Lue myös: Berliinin LAN-turnauksen otteluparit julki! Kuka vie Valorantin mestaruuden?

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.