Finnish Esports League eli FEL näyttää VCT-huipputurnauksen suomeksi selostettuna Twitch-kanavalla.

Riot Games ja FEL solmivat sopimuksen, jonka myötä tulevan Valorant 2021 Champions Tour -turnauksen Stage 2:n Euroopan Challengers -vaihe näytetään FELin Twitch-kanavalla tiistaista lähtien.

Mukana on Valorantin Euroopan parhaita joukkueita ja suomalasiväriä tuovat Santeri ”BONECOLD” Sassin Acend ja Jesse ”JESMUND” Terävän Team Vitality.

35,000 dollarin potin lisäksi kaksi parasta pääsee Challengers -vaiheen finaaliin, jonka kaksi parasta pääsee Islannin Masters -turnaukseen.

Mukana on kahdeksan joukkuetta: Acend, Team Vitality, Guild Esports, Opportunists, FunPlus Phoenix, Ninjas in Pyjamas, Alliance ja Team Heretics.

Ensimmäiset otteluparit näet alhaalta. Kahdella voitolla pääsee jatkoon ja yhdellä tappiolla ulos turnauksesta.

Kuva: Liquipedia

FEL perustettiin 2016 ja sen jälkeen he ovat järjestäneet useita turnauksia sekä liigoja. Mukaan on lisätty myös uusi hittipeli Valorant.

– FEL on pitkään raivannut tietä Suomessa ja ollut tekemässä kilpapelaamisesta ammattimaisempaa sekä pelaajien että katsojien näkökulmasta. Nyt on aika viedä tekeminen seuraavalle tasolle. On upea tilaisuus tulla Riotin kaltaisen pelitalon noteeraamaksi ja päästä tekemään uuden hittipelin parissa asioita, jotka ovat merkittäviä kansainväliselläkin tasolla, Matti Kailanto toteaa FELin tiedotteessa.

Lue myös: Tiesitkö tätä? Jokaisella Valorant-agentilla on oma Spotifyn soittolista

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kansikuva: FEL