FaZe tuhosi ENCEn haaveet EPL:n lohkovoitosta – ”Tuntui siltä, ​​ettemme henkisesti olleet mukana tämän päivän pelissä”

FaZe tuhosi ENCEn haaveet, kun EPL:n B-lohkon viimeinen kierros käytiin torstai-iltana.

FaZe tuhosi ENCEn haaveet, kun EPL:n B-lohkon viimeinen kierros käytiin torstai-iltana.

ENCEn CS:GO-joukkue hävisi torstai-iltana ESL Pro League 13 -liigan lohkovaiheen viimeisessä ottelussa FaZe Clanille kartoin 2-0. Ottelussa oli ENCEn kannalta panoksena mahdollinen lohkovoitto, mutta se suli FaZen antaman myllytyksen seurauksena.

Ottelu alkoi ENCEn valitsemalla Trainilla, jossa FaZe Clan näytti heti kättelyssä päivän pelikunnon. Kartta kirjattiin FaZelle helposti lukemin 16-4.

Seuraavana mentiin FaZen valitsemaan Infernoon, jossa meno oli vielä aikaisempaa karttaakin yksipuolisempaa. FaZe myllytti ENCE-pelaajia nippuun ja niiden seurauksena joukkue juhli helppoa 2-0-otteluvoittoa, kun Inferno päättyi murskalukemin 16-3.

ENCEn pelinsisäinen johtaja Marco ”Snappi” Pfeiffer kertoi Twitter-tilillään heti ottelun jälkeen tunnelmiansa.

– Tuntui siltä, ettemme olisi henkisesti olleet mukana tämän päivän pelissä. Huono tapa lopettaa Pro League, mutta kaiken kaikkiaan tyytyväinen meidän suoritukseen. Voita HAVU ja pääse Pro Leaguen jatkovaiheeseen, ne olivat tavoitteemme, Snappi totesi ottelun jälkeen.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Häviöstä huolimatta ENCE matkaa ESL Pro League 13 -liigan pudotuspeleihin, kun joukkue sijoittui lohkossa kolmen parhaan joukkoon. Lohkovaiheessa ENCE voitti G2:n, Vitalityn, mousesportsin ja tappiot tulivat NIP:ltä ja FaZelta.

ENCEn otteitta huippuliigassa pääsemme jälleen seuraamaan 2. huhtikuuta alkaen, kun pudotuspelit starttaavat. Lohkovaihetta on jäljellä vielä kaksi lohkoa, jotka pelataan tämän ja ensi viikon aikana.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Artikkelikuva: ENCE


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.