FaZe Clan on tiettävästi asettanut silmänsä mousesportsin pelinsisäiseen johtajaan Finn ”karrigan” Anderseniin, joka tulisi korvaamaan äskettäin lähteneen Nikola ”Niko”Kovačin.

The Clutch -sivuston mukaan FaZe on kiinnostunut tanskalaispelaajasta, jolla on sopimus mousesportsin kanssa vuoteen 2021 saakka. Karrigan saapuu vapaille markkinoille ensi vuoden maaliskuussa, mutta FaZella olisi myös mahdollisuudet ostaa Karrigan nyt, mutta mousesportsin asettamalla hintapyynnöllä.

FaZen brasilialaistähti Marcelo ”coldzera” David on yrittänyt puskea karriganin hankkimista eteenpäin siitä lähtien, kun NiKo siirtyi lokakuussa G2:n riveihin. Coldzera toimii tällä hetkellä joukkueen pelinsisäisenä johtajana, mutta karriganin tulo toisi joukkueelle huikean tietotaidon CS:stä, ja samalla myös coldzera pääsisi pelaamaan vahvuuksillaan.

Mousesports oli viime vuoden loppuvuodesta 2020 vuoden alkuvuoteen yksi maailman parhaimmista CS:GO-joukkueista, mutta online-kauden alkaessa joukkueen suunta on mennyt alaspäin.

On tietenkin epäselvää, onko karriganilla haluja palata FaZen riveihin, josta hänet potkittiin pois vuonna 2018.

FaZen kokoonpano, mikäli siirto tapahtuu:

🇧🇷 Marcelo “coldzera” David
🇩🇰 Finn “karrigan” Andersen
🇱🇻 Helvijs “broky” Saukants
🇳🇴 Håvard “rain” Nygaard
🇩🇰 Markus “Kjaerbye” Kjærbye
🇸🇪 Olof “olofmeister” Kajbjer

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.