Uusi mestari talossa ja valta vaihtui! FaZe Clan pääsi juhlimaan majoreiden voittoa sunnuntai-iltana, kun Natus Vincere kaatui puhtaan pelin jälkeen 2-0.

PGL Major Antwerp 2022 sai päätöksen sunnuntai-iltana, kun maailmanlistan kaksi parasta joukkuetta kohtasivat. Maailman parhaat ottivat toisistaan mittaa ja FaZe Clan oli lopulta 2-0 parempi.

Joukkueen pelaaja Russel ”Twistzz” Van Dulken ennusti mestaruuden sen jälkeen, kun FaZe Clan tippui PGL Major Stockholm 2021 -tapahtumasta Legends Stagella marraskuussa.

– Voitamme seuraavat majorit, Twistzz kommentoi Helvijs ”broky” Saukantsin Instagramissa.

Helvijs

@broky
I still cant believe it man, thanks everyone for the support.

shoutout to @Twistzz ❤️

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Ensimmäinen kartta – Inferno

FaZe sai Infernoon unelma-alun, sillä joukkue johti T-puolta 8-0. NaVi vältti katastrofin ja sai lopetettua CT:n 10-5. FaZe ei saanut CT-puolella peliä pyörimään ja Natus Vincere jyräsi ensimmäisenä 15 kierrokseen. FaZe sai taisteltua ottelun jatkoille ja voitti 19-16.

Broky napsi 30 tappoa ja kuoli vain 22 kertaa. Koko majoreiden arvokkaimmaksi pelaajaksi valittu rain oli toisena ja väläytteli taitojaan ottamalla ässän pistoolikierroksella.

Toinen kartta – Nuke

Nukessa FaZe oli jälleen parempi ottelun alun ja johti puolustuksessa peliä numeroin 10-2. Natus Vincere käänsi pelin ja kavensi tilanteeksi 12-10, mutta sen jälkeen FaZe marssi selvään 16-10 voittoon ja mestaruuteen.

Rain ja broky jatkoivat upeita suorituksia, mutta nyt norjalainen sai 30 tappoa ja broky 23.

FaZe Clan teki historiaa olemalla ensimmäinen kokonaan kansainvälinen kokoonpano, joka voitti CS:GOn arvostetuimman turnauksen eli majorit. FaZe sai voitosta 500,000 dollaria ja toiseksi tullut Natus Vincere 150,000 dollaria. ENCE ja Team Spirit kuittasivat 70,000 dollaria sijoista 3-4.

Belgian Antwerpen oli lopulta FaZe Clanille juhlaa. Fanit kannustivat areenalla ja sen ulkopuolella vahvasti ja pelikentillä meno oli vakuuttavaa. FaZe hävisi Legends Stagella ENCElle, mutta voitti sen jälkeen jokaisen ottelun.

Majoreiden infopaketti:

  • Turnaus: PGL Major Antwerp 2022
  • Sijainti: Antwerpen, Belgia
  • Joukkueiden määrä: 24
  • Milloin: 9.5-22.5.
  • Palkintopotti: 1 000 000 dollaria
  • Järjestäjä: PGL
  • Striimi: PGL 1

Kuva: FaZe Clan
Lähteet: Liquipedia/Hltv/Pgl

Lue myös: Fnatic laittoi CS-kokoonpanoa uusiksi – enää kaksikko jäljellä

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!