Faker laittoi lopun LoL-pelaajien ikuiselle väittelylle Flash-bindistä – ”Jotkut ihmiset vain pitävät mauttomista ruuista”

T1:n Lee ”Faker” Sang-hyeokia pidetään League of Legendsin kaikkien aikojen parhaana pelaajana.

Nyt hän kertoi mielipiteensä siitä, kumpi on oikea Flash-bindi: F vai D?

”Älkää väitelkö F:n ja D:n välillä, jokaisella on oma preferenssi,” Faker sanoi striimissään.

”Vaikka minttusuklaa on iljettävää, et voi syyttää ihmisiä jotka tykkäävät sen mausta. Jotkut ihmiset vain pitävät mauttomista ruuista,” hän jatkoi.

Kun Faker ja Team Liquidin Doublelift olivat viime vuonna Mid-Season Invitational -turnauksessa, kysyttiin heiltä molemmilta mitä bindiä he Flashille käyttävät.

Doublelift kertoi käyttävänsä D-näppäintä, ja olevansa siitä ”häpeissään ja kuuluvansa Silver-rankkiin”. Tähän Faker vastasi: ”En pidä Flashista D:ssä. Doubleliftin kuuluukin hävetä”. Faker itse pitää Flashia F-näppäimessä, joka on iskun oletuasetus.

Vuoden 2019 huhtikuussa Fakerilta kysyttiin samaa asiaa taas uudestaan. Tällöin hän vastasi kuten arvata saattaa: ”Jos käytät Flashia D:ssä, olet Silver-pelaaja. Et voi käyttää Flashia D:ssä.”

Eli jos maailman parhaana pidettyä LoL-pelaajaa on uskominen, ainut oikea Flash-bindi on F – tai D jos pidät minttusuklaasta ja mauttomista ruuista.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r

Lähteet: DotEsports, Kuva: Riot Games


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.