Hieman kiinnostava valinta: EXTREMUM penkitti kokoonpanon, sillä joukkue ei päässyt pelin arvostetuimpaan turnaukseen.

EXTREMUM teki organisaationa kiinnostavan päätöksen sunnuntaina, kun tie Ruotsissa järjestettävään PGL Major -turnaukseen ei auennut. Kokonainen kokoonpano laitettiin penkille huonojen tulosten takia. Ei yhtä tai kahta pelaajaa, vaan kaikki.

Regional Major Rankings eli RMR-kausi oli lopulta pettymys. Pohjois-Amerikan RMR-tilastoissa joukkue jäi sijalle kuusi ja vain viisi parasta pääsivät mukaan Ruotsiin. Viimeinen naula arkkuun oli IEM Fall -turnaus. Lohkovaiheessa joukkue sijoittui kolmanneksi ja joutui pelaamaan turnauksen viidennestä sijasta. Vastassa oli Evil Geniuses, joka vei voiton numeroin 2-1. EG suuntaa majoreille ja EXTREMUM jäi rannalle.

PGL Major 2021 käynnistyy Ruotsissa 26. lokakuuta ja mukana on 24 joukkuetta ympäri maailmaa. Potissa on 2 miljoonaa dollaria.

EXTREMUM #OURWAY

@extremumgg
EXTREMUM CS:GO ROSTER NEWS.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

EXTREMUM julkaisi kokoonpanon tammikuussa. Mukana tulivat 100 Thievesin kolmikko Jay ”Liazz” Tregillgas, Aaron ”AZR” Ward ja Sean ”Gratisfaction” Kaiwai. Puuttuvat palaset olivat Gen.G Esportsin tähti Hansel ”BnTeT” Ferdinand ja Apeksin Joakim ”jkaem” Myrbostad.

2021 tilastot näyttävät 57 voittoa ja 53 tappiota. Jkaemin rating on 1.13 ja K/D on plussalla 128. BnTeT rating näyttää 1.10 ja K/D plussalla muhkeat 186. Gratisfaction on neutraali ja AZR sekä Liazz miinuksella.

EXTREMUM kertoo tiedotteessa, että organisaation suurin tavoite oli päästä majoreille. Asia on kiinnostava monelta eri kannalta. Jättääkö organisaatio pelin vai lähteekö se etsimään kokonaan uutta kokoonpanoa? Jääkö yksi tai useampi pelaaja kokoonpanoon vai haluaako porukka pysyä yhdessä. Muita halukkaita organisaatioita on varmasti – ainakin yksittäisille pelaajille.

Lue myös: Vau! KOVA julkaisi Valorant-joukkueen ja uudisti tyylin täysin

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä!