Maailma suurin tappelupelien turnausjärjestäjä Evolution Championship Series on rantautunut tällä kertaa Japanin Fukuokaan. Paikalle ovat kokoontuneet kaikki kamppailupelien ystävät ja tietenkin pelien julkaisijat.

Tapahtumassa on kuitenkin herättänyt kohua uusimman Dead or Alive 6 -pelin esittely, joka jouduttiin katkaisemaan kesken suoran lähetyksen.

Tunnelma esittelytilaisuudessa oli heti kättelyssä kummallinen, pelin latautuessa keskityttiin varsin kursailemattomasti lavalla olleiden naisten revittyihin vaatteisiin ja kaula-aukkoihin. He myös esittivät ”pelistä tuttuja fysiikkamallinnuksia”:

Edes silloin kun peli saatiin todenteolla pyörimään, ei pelimekaniikkoihin juurikaan paneuduttu. Sen sijaan esittelijä keskittyi siihen, miten tietyt liikkeet näyttävät eri kulmasta katsottuna ja hidastettuna seksiliikkeiltä. Tämä oli selvästi järjestävälle taholle liikaa ja koko lähetys katkaistiin hetkeksi.

Nopeasti tämän jälkeen EVO:n globaalin liiketoimintakehityksen johtaja Mark ”MarkMan” Julio pahoitteli tilannetta suorassa Twitch-lähetyksessä.

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli