Useat Dota 2 -fanit ovat ilmaisseet Redditissä olevansa raivoissaan ESL One Germany 2020 -turnauksen Twitch-lähetyksissä näkyvistä mainoksista.

Lokakuun 5. päivä alkanut 400 000 dollarin ESL One Germany 2020 -turnaus pitää sisällään 16 maailman parhaimmistoon kuuluvaa joukkuetta, kuten Team Secret, OG, Team Liquid sekä Alliance, mutta monien harmiksi, otteluiden kohokohdat ovat saattaneet hukkua yllättävän mainosspämmin alle.

Lue lisää: ESL One Germany 2020 käynnistyy – jatkuuko Team Secretin valtakausi?

Monet pelin fanit ovat kertoneet saaneensa kesken otteluiden jopa kahdeksan peräkkäistä 30 sekunnin mainosta, eli pahimmillaan neljä minuuttia putkeen pelkkiä mainoksia. Tämän lisäksi vastaavanlaista mainosspämmiä on näytetty katsojille ennen paneelien alkua, sekä paneelien jälkeen.

– Tämän on pakko olla ennätys Dota 2 -turnauksessa näytetyille mainoksille. En ole ikinä nähnyt kenenkään välittävän yhtä vähän katsojistaan sitten kun omistin vielä kaapelitelevision, mutta tämä on pahempaa! Ottelu pyörii ja joudut katsomaan 7-8 mainosta putkeen kesken taistelun, 7-8 mainosta ennen peliä, 7-8 mainosta pelin jälkeen, kertoi yksi faneista Redditissä.

Monet kertoivat postauksen kommenteissa kokeneensa samanlaista mainosspämmiä, jossa jopa kuusi kahdeksasta mainoksesta saattaa olla kaiken lisäksi yksi ja sama mainos.

On selvää, että mainokset tuottavat rahaa ja auttavat ESL:ää turnauksen järjestämiseen liittyvissä kuluissa. Monet faneista tämän ymmärtävätkin, mutta pitävät nyt nähtyä mainosmäärää täysin kohtuuttomana.

Anyone else over this ESL lately? from DotA2

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.