Vaikeasti toistettava satunnaiselta vaikuttava bugi on jakanut joillekin Apex Legendsin pelaajille ilmaista premium-valuuttaa.

Apex Legends kärsii monenlaisista ongelmista ja bugeista, joihin pelaajat kaipaisivat korjausta. Jokaisen vanhoja bugeja korjaavan päivityksen myötä tuntuu tulevan aiempaa enemmän uutta korjattavaa.

LUE MYÖS: Erikoinen bugi: Apex Legends -pelaajat voivat mättää toisiaan turpaan ennen ottelun alkua

Tällä kertaa kyse oli kuitenkin hieman erilaisesta ötökästä, kun käyttäjä nimimerkillä ”hagennn” julkaisi Reddittiin bugista, jolla kerrankin oli myönteinen vaikutus. Hän kertoi ystävänsä tipahtaneen pois serveriltä, jonka seurauksena hänen pelitililleen oli ilmestynyt 7000 kappaletta Apex-kolikoita, pelin premium-valuuttaa.

My buddy just got disconnected from the server and randomly received 7,000 premium currency… from apexlegends

7000 Apex-kolikkoa on arvoltaan hieman reilu 60 dollaria. Kolikoilla voi ostaa kosmeettisia päivityksiä, sekä uusia aseita ja Apex-laatikoita pelin kaupasta.

Hagennn kertoi ystävänsä saaneen kolikot, kun heidät potkittiin peliserveriltä ulos. Vain hänen ystävänsä sai kolikoita. Myöhemmin hän kuitenkin kertoi saman bugin tapahtuneen myös hänelle, mutta pienemmällä määrällä kolikoita:

Kuva: u/hagennn

Rahanarvoinen bugi ei ilmeisesti ole helposti toistettavissa, mutta huippuharvinainen se ei myöskään ole. Keskusteluketjussa mainittiin kyseisen glitchin ilmenneen jo pelin kakkos-seasonin aikana.

Korjausta odotellessa ei siis kannata pidättää hengistä, mutta toisaalta luulisi Respawnin tartuttavan mahdollisimman pian bugiin, joka jakaa pelaajille verrattain arvokkaita etuja.

 

Lähde: Dexerto.com.

Kuva: Respawn Entertainment.