Yhtiö aikoo poistaa kokonaan pelistä liian tehokkaan Legacy-tähtäysavustuksen.

Fortniten peliohjaimella pelaaville tarjoama tähtäysavustus on aina ollut kuuma keskustelunaihe, jossa molemmat osapuolet ovat puolustaneet näkemystään tulisesti.

Omien taitojensa varassa olevien näppis-ja-hiiri-pelaajien mielestä varsin avokätisesti apua antava avustus on liian tehokas, ja jotkut mieltävät sen jopa vastaavan huijaamista. Padeilla pelaavat puolestaan ovat luonnollisesti sitä mieltä, että jonkinlainen tähtäysavustus on pakollinen, että verrattain kömpelömmällä ohjaussysteemillä pelaavat pysyvät pelissä mukana.

Epic ilmoitti poistavansa vanhan ja turhan tehokkaan Legacy-tähtäysavustuksen. Muutos saapuu maaliskuun 13. päivän päivityksen mukana, jolloin ohjaimella pelaavien on siirryttävä lineaariseen tai eksponentiaaliseen avustukseen Pelaajien on mahdollista kopioida asetuksensa vanhasta ominaisuudesta sen poistuttua.

Pelin Legacy-tähtäysavustus on selvästi ylittänyt pelaajien, ja Epic Gamesin, sietorajan, sillä monet pelaajat ovat osoittaneet pystyvänsä sen avulla melko kyseenalaisiin suorituksiin.

Moodi mahdollistaa niin sanotun ”L2-spämmäämisen”, jonka avulla vastustajaa pystyy muun muassa seuraamaan vastustajia seinien tai muiden esteiden läpi. Tähtäysavustus toimii myös monien mielestä aivan liian kaukaa ja tarkasti.

 

 

Lähde: Dexerto.com.

Kuva: Epic Games.