Pohjois-Amerikkalainen organisaatio Team Envy on lähteiden mukaan signeerannut turkkilaisen Buğra ”Calyx” Arkın CS:GO-kokoonpanoonsa, kertoo Jarek ”DeKay” Lewis uudessa raportissaan.

Organisaation huhuillaan olevan myös neuvotteluissa Nikola ”LEGIJA” Ninićin kanssa joukkueeseen liittymisestä valmentajan roolissa.

Envyllä on tällä hetkellä vain kolme pelaajaa aktiivisessa kokoonpanossaan, Sam ”s0m” Ohin lähdettyä joukkueesta tuoreeseen Gen.G-kokoonpanoon joulukuussa, sekä joukkueen penkitettyä Bradley ”ANDROID” Fodor tammikuun 1. päivä.

Lähteiden mukaan joukkueen on ollut tarkoitus ostaa pelaaja Euroopasta, mutta on epäselvää, ovatko organisaation suunnitelmat nyt muuttuneet.

Calyx ei ole löytänyt vielä pitkäaikaista joukkuetta itselleen, sitten Space Soldierssista lähdettyään vuoden 2018 lopussa. Lähtönsä jälkeen on Calyx pelannut muun muassa Windigo Gamingin riveissä koeajalla, mutta häntä ei kuitenkaan ikinä virallisesti signeerattu joukkueeseen ennen organisaation poistumista CS:GOn parista.

LEGIJA puolestaan on viettänyt pidempiä aikoja joukkueissa niin pelaajana sekä valmentajana. Viimeisimpänä hän on valmentanut BIG:iä kahdessa eri jaksossa, vuoden 2018 alussa, sekä vuoden 2019 puolivälissä. Viime elokuussa LEGIJAN sopimus BIG:n kanssa loppui, joka tarjosi hänelle jälleen mahdollisuuden etsiä uusia tuulia valmentajana.

LUE MYÖS: BOTCastin kolmas jakso on nyt kuunneltavissa! Aiheina CS-vuosi 2020, OG:n debyyttiturnaus, ENCEn vuoden lopetus, sekä Jamppi SJ:n penkille?

Lähteet: DBLTAP, Kuva: DreamHack – Calyx