Entinen Dalla Fuelin pelaaja Félix “xQc” Lengyel joutui hämmentävään tilanteeseen, kun hänen Overwatch-tilinsä jäädytettiin kesken Twitch-streamin. Onneksi edellinen peli oli juuri ennättänyt loppua, mutta silti pelaajan reaktio on aidon tyrmistynyt.

Syy tilin jäädyttämiseen löytyi, kun xQc pyysi myöhemmin Twitterissä anteeksi loukkaavaa käytöstään/kielenkäyttöä muita pelaajia kohtaan:

xQc

@xQc
It is never my intention to harass or use in-game chat in an abusive manner. Banter is fun and 100% of the time I type something to someone I know they are playing along and won't be hurt. If I ever typed something and you we're genuinely hurt, I am sorry. I will be better.

Blizzard on viimeaikoina ollut hyvin tarkka pelaajien käytöksestä ja nyt jo spekuloidaan vaikuttaako tilin jäädytys xQc:n asemaan, sillä hän on mukana Kanadan joukkueessa tulevassa Overwatch World Cupissa.

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli