Entinen vapaaottelija Ronda Rousey hyppää Facebook Gamingin kelkkaan

Vapaaottelijana menestynyt Ronda Rousey on jättänyt tappelu-uransa taakse ja ilmoitti aikovansa jatkossa keskittyä striimaamiseen Facebook Gaming -alustalla.

Rousey on menestynyt painija ja vapaaottelija, ja hän oli muun muassa ensimmäinen Yhdysvaltalainen nainen, joka on voittanut olympiamitalin judossa. Myöhemmin hän siirtyi vapaaottelun pariin ja piti UFC:n naisten mestaruutta hallussaan kolmen vuoden ajan.

Vapaaottelusta Rousey siirtyi showpainin ja näyttelemisen pariin, ja hän esiintyi muun muassa Expendables ja Furious 7 -elokuvissa. Nyt hän aikoo kuitenkin ilmoituksensa mukaan rauhoittua striimaamiseen pariin.

Rouseyn ensimmäinen lähetys on 18. helmikuuta ja hän on luvannut lahjoittaa sen kaiken tuoton Australian maastopalojen tuhojen korjaamiseen. Hän kertoo olevansa todella kova Pokemon-fani ja aikookin aloittaa striimaamalla Pokemon: Swordia ja Shieldiä.

”Pelaaminen on aina ollut iso osa elämääni, enkä voi odottaa sen intohimon jakamista miljoonien fanieni kanssa Facebook Gamingissä”, Rousey kertoi. ”Striimieni kautta ihmiset pääsevät hengailemaan aidon minun kanssa, eikä sen hahmo-version, jonka he ovat tottuneet näkemään.”

 

 

Lähde: Dotesports.com

Kuva: Alberto E. Rodriguez / Getty Images For Nickelodeon.