Dreamhack Masters Spring -turnaus on ollut käynnissä jo viikon ajan, mutta ENCE pääsee peliservereille vasta torstaina.

ENCE pelaa D-lohkossa, jossa on mukana Natus Vincere, Vitality ja NiP. Lohko on eittämättä turnauksen neljästä lohkosta kovatasoisin ja jopa ehkä mielenkiintoisin.

D-lohkon kaikista stabiilein joukkue on Vitality, joka on jo hetken ajan päässyt pelaamaan samalla kokoonpanolla, ja suoritukset ovat olleet edes jokseekseen tasaisia. Muilla joukkueilla on ollut pieniä vaikeuksia tai kokoonpano muutoksia.

Heijastuvatko Na’Vin ESL Road to Rio -turnauksen tulokset?

Aleksandr ”s1mple” Kostylievin tähdittämä Natus Vincere kärsi ison pettymyksen ESL Road to Rio -turnauksessa, kun joukkue tippui jo ennen pudotuspelejä lohkovaiheessa. Ennakkoon Natus Vincere oli ylivoimaisesti turnauksen ennakkosuosikki, eikä muista joukkueista pitänyt olla vastusta, mutta toisin kävi. Heijastuvatko ESL Road to Rio -turnauksen tulokset myös Dreamhack Mastersiin?

Kuva: Natus Vincere

NiP:n IGL vaihtui viikko sitten

NiP ilmoitti viime viikolla penkittävänsä heidän IGL-roolia pelaavan Jonas ”Lekr0” Olofssonin ja korvaajaksi hyppäsi entinen GamerLegionin pelaaja Hampus ”hampus” Poser. Viikon mittainen harjoittelu uuden IGL:n kanssa on varmasti haastavaa, enkä usko, että NiP on parhaimmillaan ainakaan vielä Dreamhack Masters -turnauksessa.

Kuva: BLAST Premier

Onko Jampin kanssa saatu palaset kohdilleen?

ENCEn tilanne on NiP:n ja Natus Vinceren vaikeuksiin verrattuna paremmassa asemassa. Joukkueeseen liittyi Elias ”Jamppi” Olkkonen, joka vakuuttaa ympäri maailmaa yksilötaidoillaan. Joukkue on päässyt jo noin kuukauden päivät harjoittelemaan uudella kokoonpanolla ja ENCEn tupla AWP-combo on niin vaarallinen, että sitä kannattaa kaikkien vihollisten varoa. Tämä tuo myös hieman yliotetta ENCElle, sillä joukkueen pelaaminen tulee eroamaan todella paljon entisestä, kun Sami ”xSeven” Laasanen pelasi vielä kokoaikaisesti joukkueen pelaavassa kokoonpanossa.

Kuva: YouTube kuvakaappaus

ENCEllä on mahdollisuudet jopa lohkovoittoon?

Tässä on ENCEn mahdollisuus iskeä, eikä jopa lohkovoitto oli missään nimessä mahdoton tehtävä suomalaisille. On tietenkin huomattava, että vastassa on maailman parhaimpia pelaajia, jotka pystyvät ratkomaan otteluita täysin yksinkin.

ENCEn isoin ase on tupla AWP. Aleksi ”allu” Jalli ja Elias ”Jamppi” Olkkonen on yksilöinä sen verran kovia pelaajia, että myös he voivat ratkaista otteluita täysin itsekkin, joten myös Vitalityn, NiP:n ja Natus Vinceren on pidettävä tämä kaksikko aisoissa.

ENCEn ottelut alkavat torstaina, kun vastaan asettuu Natus Vincere kello 17:30 alkavassa ottelussa.

D-lohko:

ENCE:

🇫🇮 Aleksi ”allu” Jalli
🇫🇮 Jere ”sergej” Salo
🇫🇮 Jani ”Aerial” Jussila
🇫🇮 Elias ”Jamppi” Olkkonen
🇫🇮 Miikka ”suNny” Kemppi

🇫🇮 Slaava ”Twista” Räsänen (valmentaja)

Natus Vincere:

🇷🇺 Egor ”flamie” Vasilev
🇺🇦 Aleksandr ”s1mple” Kostyliev
🇷🇺 Denis ”electronic” Sharipov
🇷🇺 Kirill ”Boombl4” Mikhailov
🇷🇺 Ilya ”Perfecto” Zalutskiy

🇺🇦 Andrey ”B1ad3” Gorodenskiy (valmentaja)

NiP:

🇸🇪 Fredrik ”REZ” Sterner
🇸🇪 Nicolas ”Plopski” Gonzalez Zamora
🇸🇪 Simon ”twist” Eliasson
🇸🇪 Tim ”nawwk” Jonasson
🇸🇪 Hampus ”hampus” Poser

🇸🇪 Björn ”THREAT” Pers (valmentaja)

Vitality:

🇫🇷 Dan ”apEX” Madesclaire
🇫🇷 Cédric ”RpK” Guipouy
🇫🇷 Mathieu ”ZywOo” Herbaut
🇫🇷 Richard ”shox” Papillon
🇫🇷 Kévin ”misutaaa” Rabier

🇫🇷 Rémy ”XTQZZZ” Quoniam (valmentaja)

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r