ENCE:n viimeaikaiset suoritukset keräsivät Pekingissä piikittelyä jopa järjestäjien taholta

ENCE:n pelit Intel Extreme Masters: Beijing CS:GO-turnauksessa loppuivat lyhyeen, kun joukkue hävisi toisen kerran 100 Thievesiä vastaan. Selvä 2-0 tappio ei jättänyt paljon selittelyn varaan.

LUE MYÖS: ENCEn matka Pekingissä päättyi – 100 Thieves päihitti suomalaiset toistamiseen

Suomalaisen joukkueen viimeaikainen heikko menestys on kiinnittänyt muidenkin kuin vain fanien huomion. Piikittelyä tuli nimittäin jopa ihan järjestävän tahon, ESL:n, puolelta.

Turnauksen järjestäjä ESL oli päättänyt keventää hieman tunnelmaa todella tiukkojen otteluiden ja kovatasoisen pelaamisen ohella. Otteluiden tauoilla ja väliajoilla lähetyksen laidassa pyöri hauskoja, ja välillä melko piikikkäitä, tekstipätkiä.

”Meillä kaikilla on omat roolimme. jks:n rooli on klikkailla päitä, ENCE:n rooli on hävitä kierroksia ja minun roolini on kirjoittaa tämä teksti.”

Monet teksteistä olivat vain hauskoja huomioita turnauksesta tai muita kevennyksiä, mutta ENCE:ä koskevat päivitykset menivät melkeinpä jo roastauksen puolelle.

”ENCE: *tule toiseksi Major-turnauksessa*. Myös ENCE: potkitaan Aleksib ulos lmao”

ENCE:n lisäksi huomiota sai esimerkiksi myös 100 Thievesin Sean ”Gratisfaction” Kaiwain todella komet viikset. ESL otti myös vaivihkaa kantaa viimeaikoina porua nostaneeseen liian tehokkaaksi koettuun CS:GO:n aseeseen, Kriegiin.

Peli Pekingissä jatkuvat sunnuntaihin asti, joten lisää ESL:n teräviä piikkejä voi bongata seuraamalla matseja ESL:n Twitch-kanavalta.

 

Lähde: Dexerto.com.

Kuvat: Helena Kristiansson / ESL, Dexerto.com.