ENCEn tuhkimotarina ei päättynyt onnellisesti, sillä IEM Dallas 2022 loppui Cloud9:n selvään voittoon.

Cloud9 voitti ENCEn IEM Dallas 2022 -tapahtuman finaalissa puhtaasti 3-0. ENCE pelasi turnauksen varapelaajan kanssa, mutta Janusz ”Snax” Pogorzelski tuurasi Lotan ”Spinx” Giladia erinomaisesti. Snax oli tilastollisesti joukkueen paras pelaaja ja puolalainen lunasti varmasti kaikki organisaation odotukset.

Vaikka ENCEn tuhkimotarina ei saanut iloista loppua sunnuntai-iltana, niin joukkue on varmasti iloinen suorituksesta. Kuolemanlohkosta jatkoon pääseminen oli jo iso onnistuminen.

ENCE

@ENCE
Another amazing journey behind us.

Thank you, Dallas 🇺🇸

#EZ4ENCE #IEM

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Matka käynnistyi voittamalla MOUZ’in 16-9. Sen jälkeen Aleksi ”Aleksib” Virolaisen G2 Esports koki 2-0 tappion, voittajien ottelussa FaZe Clan hävisi 1-2, välierissä FURIA Esports tippui 0-2 ja lopulta oli sunnuntain finaalin vuoro.

Cloud9 ja ENCE ottivat toisistaan mittaa Bo5-finaalissa, mutta vain ensimmäiset kartat pelattiin, sillä C9 voitti 3-0.

ENCE valitsi finaalin avaajaksi Miragen ja voitti ensimmäisen puolen hienosti 10-5. Puolet vaihtuivat ja Cloud9 lukitti puolustuksen ottaen kartan 12-16.

Oli Overpassin vuoro ja venäläiset hyökkäsivät loistavasti johtaen peliä 3-10. ENCE toi peliä tiukemmaksi, mutta hävisi lopuksi 11-16.

Kolmannessa kartassa ENCE pääsi hakemaan kavennusta omasta valinnsta, mutta tuloksena oli 3-16 tyrmäys ja pokaali venäläisille.

Cloud9 CS

@C9CSGO
#IEM DALLAS 2022 CHAMPIONS #C9WIN

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Sergey ”Ax1Le” Rykhtorov valittiin turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi Hltv.org’in toimesta. 20-vuotias oli tilastollisesti paras ja toisena oli joukkuekaveri Dmitriy ”sh1ro” Sokolov.

Snax nappasi 1.07 ratingin ja jäi 11 tappoa plussalle turnauksessa. Hänen edellisestä isosta turnauksesta on useita vuosia, joten suorittaminen suhteutettuna siihen oli loistavaa.

ENCE

@ENCE
A special thanks to @cios_snax 👊 He showed the world just how incredible the Polish legend still is 🤍❤️

Someone, sign him.

#EZ4ENCE #IEM

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Dallasin infopaketti:

  • Turnaus: IEM Dallas 2022
  • Sijainti: Dallas, Yhdysvallat
  • Joukkueiden määrä: 16
  • Milloin: 30.5-5.6.
  • Palkintopotti: 250,000 dollaria
  • Järjestäjä: ESL

Lue myös: Huhut olivat totta: Virtus Pro kiinnitti K23:n kaksikon

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!