ENCE:n taival päättyi Major-turnauksessa – Renegades kaatoi suomalaisjoukkueen

ENCE:n matka StarLadder Berlin Major 2019 -turnauksessa päättyi, kun Renegades näytti huikeaa osaamistaan ja kaatoi suomalaisjoukkueen kartoin 2-0.

Kohtaamisen ensimmäiseksi kartaksi valikoitui Mirage, joka oli Renegadesin valinta. Toisena valintavuorossa oli ENCE, ja joukkue valitsi Nuken. Kolmanneksi kartaksi jäi Dust 2.

Ensimmäisen kartan Renegades aloitti vahvasti nappaamalla pistoolikierroksen nimiinsä ja laittoi suomalaisjoukkueen heti säästökierrokselle. Renegades oli todella vahvoilla ensimmäisessä puoliskossa ja puolenvaihtoon mentiin tilanteessa 11-4 Renegadesin johtaessa.

ENCE aloitti kyseenalaisella taktiikalla pistoolikierroksen: kaikki viisi pelaajaa juoksivat täyttä vauhtia kohti B-pommialuetta, ja taktiikka toimi. ENCE kavensi tilanteen 11-5:een.

Pistoolikierroksen jälkeen Renegades jatkoi upeita otteitaan ja päätti ensimmäisen kartan nimiinsä lukemin 16-5.

Kartan paras pelaaja oli Justin ”jks” Savage, joka nappasi kartan aikana 20. tappoa.

Toisen kartan ENCE aloitti vahvasti. Terroristi-puolelta suomalaisjoukkue otti komeasti nimiinsä yhdeksän kierrosta, joka on hyvä saavutus T-puoliskolta. Tauolle mentiin lukemissa 9-6.

Renegades pelasi ENCEn tapaan mainion terroristipuolen ja vei tällä kertaa pidemmän korren. Australialaisjoukkue vei Nuken lukemin 16-12.

Renegades kohtaa semifinaalissa Vitality – Avangar -kamppailun voittajan.

Katso turnauksen tarkemmat tiedot ja aikataulut täältä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.