ENCEn StartCraft 2 -tähti Joona ”Serral” Sotala lunasti sunnuntaina 17. tammikuuta DreamHack Masters: Last Chance -turnauksesta hopeaa.

Serral hävisi finaalin 3–4 tuloksella korealaiselle Cho ”Trap” Sung Holle, joka nousi ottelun voittoon näyttävällä comebackilla 1-3 tilanteesta. Tämä oli Trapin ensimmäinen voitto Serralista. Kaksikko on kohdannut toisensa aiemmin seitsemän kertaa.

Tällä hetkellä, on 22-vuotias suomalaispelaaja StarCraft 2:n Euroopan rankingin ensimmäisellä sijalla 2830 pisteellä. Serralin sijoitus on varmistanut tälle paikan 23.–28. helmikuuta pelattavista 500 000 dollarin MM-kisoista (IEM Katowice 2021), joihinka hän kertoi keskittyvänsä nyt täysillä.

– Hävisin finaalin 4-3 tuloksella. Häviäminen on aina perseestä, mutta minulla ei ollut suuria odotuksia tämän suhteen, joten 2. sija on tarpeeksi hyvä. Keskityn nyt täysillä Katowiceen, ja toivottavasti tuon sinne vielä parempia pelejä, kirjoitti Serral finaalin jälkeen Twitterissä.

Joona Sotala

@Serral_SC2
Lost the final with a score of 4-3. Losing always sucks, but I didn't have too many expectations for this anyways so the 2nd place is good enough for now. All focus on Katowice now and hopefully I'll bring there even better games! #DHSC2

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.