Suomalainen ENCE kohtasi kansainvälisen Complexityn ESL Pro Leaguen 12. välierissä.

Complexity voitti ENCEn kartoin 2-1 (Train 6-16, Mirage 16-13, Overpass 16-6).

Ensimmäinen kartta oli ENCEn valinta Train.

Ottelu alkoi kiihkeällä pistoolikierroksella Aleksi ”allu” Jallin ja Benjamin ”blameF” Bremerin välillä, tanskalaisen voittaen CT-puolen pistoolikierroksen Complexityn nimiin. ENCEn välieriin saapuminen näytti itsevarmalta heti seuraavilla ostokierroksilla.

Complexity lamautti ENCEn ekonomian kierrokselle 9, jolla nähtiin mieletön tilanne B-pommialueella. Elias ”Jamppi” Olkkonen löysi pudonneen AK-47:n, ja aloitti armottoman tykityksen.

Complexityn ekonomia kärsi koko puoliskon ajan, ja joukkue jäi suomalaisten jalkoihin ensimmäisellä puoliskolla, ENCEn johtaen lukemin 9-6.

Suomalaiset aloittivat CT-puolensa pistoolikierrosvoitolla. ENCEn puolustus Trainissa oli vankkana. Complexityn paras yritys terroristipuolella jäi nöyryytykseksi, kun

ENCE eteni kartan voittoon häviämättä yhtään CT-puolen kierrosta. Train päättyi lukemin 16-6.

Toinen kartta oli Complexityn valinta Mirage.

ENCE avasi kartan pistoolikierrosvoitolla CT-puolelta. Miikka ”suNny” Kemppi oli puoliskon alussa ilmiömäisessä vireessä B-pommialueen ankkurina. Complexity rikkoi suomalaisten ekonomian, mutta ENCE voitti ekokierroksen kierroksella 12. ENCEn 7-5 johtoasema muuttui Complexityn 7-8 johtoasemaan puolten vaihtuessa.

Ottelussa on tähän mennessä CT-puoli voittanut jokaisen pistoolikierroksen, ja Complexityn pistoolikierrosvoitto ei ollut poikkeus. ENCEn hyökkäyspuoli on lamautettu kierroksesta toiseen, Complexityn venytettyä johtoasemaa 7-13 lukemiin.

ENCE voitti kaksi peräkkäistä kierrosta, ja tuhosi Complexityn ekonomian. Suomalaisjoukkueen Mirage-tulokset eivät ole olleet näyttäviä, mutta ENCEn yksilöt olivat skarppina terroristipuolella.

Suomalaisjoukkue sai Complexityn takajalalle, ja kiri 11-13 lukemiin. Complexity voitti kierroksen pistooleilla, lähestyen karttapistettä. ENCEn ponnistelut eivät aivan riittäneet, kun Complexity päätti kartan voittoon lukemin 13-16.

Ottelun viimeiseksi kartaksi valikoitui Overpass.

Complexity voitti ottelun ensimmäisen terroristipuolen pistoolikierroksen, ja paine siirtyi suomalaisjoukkueelle. Complexityn varapelaaja Niels-Christian ”NaToSaphiX” Sillassen oli viiden kierroksen jälkeen 10-0 tilastoilla.

ENCE sai ensimmäisen kierrosvoittonsa 1-6 tilanteessa Jere ”sergej” Salon elintärkeällä 1vs1 voitolla. Suomalaisjoukkueen ekonomia oli vajavainen, kun Complexity voitti heti seuraavan kierroksen.

ENCE ei saanut peräkkäisiä kierrosvoittoja, kun Complexity voitti monta clutch-tilannetta suomalaisia vastaan. ENCE harppasi 3-10 tappioasemasta kuitenkin 5-10 tilanteeseen puolten vaihtuessa.

Complexity lähestyi otteluvoittoa toisen pistoolikierroksen voiton myötä. ENCEn voitti ensimmäisen kierroksensa 5-13 tilanteessa. Complexity ei hievahtanut ENCEn kierrosvoitosta, vaan eteni otteluvoittoon 6-16 lukemin.

ENCE

@ENCE
Unfortunately it wasn't our night 😔 We go down on Overpass against Complexity - GGWP 👏

🗺️ @ENCE 6-16 @Complexity

It's time to take the long route through the lower bracket, where we'll face @mousesports next at 22:00 EEST ⏰

#EZ4ENCE #ESLProLeague

ENCE kohtaa tänään mousesportsin ESL Pro Leaguessa kello 22 alkaen. Ottelun häviäjä putoaa ulos turnauksesta.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r