ENCEn matka BLAST-turnauksessa päättyi – toiko pelaajamuutos haluttua tulosta?

ENCEn Blast Pro Series Moscow 2019 -turnaus on ohi. Suomalaisjoukkue koki viimeisessä ottelussa tappion AVANGARille lukemin 16-13.

ENCE aloitti lauantaipäivän vahvasti ja otti turnauksen ensimmäisen voiton, kun joukkue kaatoi Dust 2:ssa ruotsalaisjoukkue Ninjas in Pyjamasin lukemin 16-8.

ENCEn olisi pitänyt viimeisessä ottelussa kaataa AVANGAR 13 kierroksen erolla. Eli suomalaisjoukkueen olisi tullut voittaa ottelu minimissään lukemin 16-3, että joukkue olisi edennyt finaaliin.

CS:GO maailmassa on puhuttanut ENCEn juuri tekemä pelaajamuutos, jossa joukkueen pelinsisäinen johtaja Aleksi ”Aleksib” Virolainen penkitettiin ja tilalle otettiin suomalainen supertähti Miikka ”Sunny” Kemppi.

Olisiko ENCEn pitänyt pystyä parempaan? Luultavasti kyllä, mutta pelaajamuutos vaikuttaa varmasti vielä, sillä joukkue on kerennyt harjoitella vasta todella lyhyen aikaa. Joukkue ei ole varmasti vielä hitsaantuneet täysin yhteen ja tulevissa turnauksissa ENCEn puolelta nähdään luultavasti paljon varmempaa ja sujuvampaa peliä.

Turnaus oli ENCEltä kehno suoritus, mutta silti joukkue näytti myös potentiaalinsa ja varmasti pienen harjoituskauden jälkeen ENCE saa vahvan otteensa takaisin uudella kokoonpanolla.

BLAST-turnauksen finaalissa kohtaa jymy-yllättäjä forZe ja ENCEn päihittänyt AVANGAR.

Suomalaisten ei tarvinnut siltikään lähteä turnauksesta tyhjin käsin, sillä ENCE nappasi turnauksen viidennen sijan ja 10 000 dollaria.

Kuvalähde: mynewsdesk.com


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.