IEM Katowice Majorin ensimmäinen päivä on takana ja ENCE:n kannalta tuo päivä sujui täydellisesti. Joukkue voitti molemmat käymänsä ottelut ja tämä tarkoittaa sitä, että tiimi tarvitsee vain yhden voiton päästäkseen turnauksen seuraavan vaiheeseen.

Ensimmäisenä ENCE kohtasi venäläisen Team Spiritin, joka kaatui kierroslukemin 16-10. Karttana kohtaamisessa toimi Nuke.

ESL Counter-Strike

@ESLCS
Nice shot @xseveNcsgo 👀👌 #IEM

live.intelextrememasters.com

ENCE pääsi vielä samana iltana koettelemaan uudelleen voimiaan, mutta huonoksi onneksi turnauksen tekniset ongelmat viivästyttivät ottelun alkua useamman tunnin verran. Katsojat joutuivat odottamaan pitkän pätkän ilman, että tapahtumista saatiin minkäänlaista kuvaa.

Lopulta ongelmat selätettiin järjestäjien taholta ja ENCE pääsi kohtaamaan G2 Esportsin. Overpass-kartalla käyty taisto kääntyi suomalaisen joukkueen eduksi ilman kummempia ongelmia lukemin 16-6.

ENCE

@ENCE
CS || GGWP we take Overpass @ence 16-6 @G2esports and secure the 2-0 for the day in Katowice Major. Tomorrow we aim for the final win of the stage. 💪

Coverage Here 🗞️ ence.gg/article/iem-ka…

#EZ4ENCE #IEM

Kaksi voittoa tarkoittaa sitä, että ENCE tarvitsee enää yhden voiton saadakseen ”Legendan” tittelin ja päästäkseen seuraavaan vaiheeseen, eli Legends Stagelle.

Joukkue kohtaa tänään Renegadesin ja ottelu käydään noin klo: 16:20. Toisin kuin kaksi edellistä ottelua, on kolmas kohtaaminen paras kolmesta, eli bo3.

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli