ENCE on voittanut PUBG Eurooppa-liigan ensimmäisen vaiheen! Myös muut suomalaiset pärjäsivät erinomaisesti.

Liigan ensimmäinen vaihe käytiin yhteensä kolmen viikon aikana ja ENCE on ollut alusta lähtien liigan huipulla. Otteluita pelattiin yhteensä neljänä päivänä viikosta ja jokaisena pelipäivänä taisteluita kertyi yhteensä viisi kappaletta. Kaikkineen otteluita oli siis hengästyttävät 60 kappaletta.

Tilastollisesti ENCE sai yhdessä ottelussa keskimäärin 5.4 tappoa ja joukkue pääsi nauttimaan kana-annoksesta 11.7 prosentin todennäköisyydellä.

Voitollaan ENCE nappasi itselleen paikan FACEIT Global Summit -turnauksessa ja yhteensä 75 000 dollaria.

ENCE

@ENCE
Another trophy for @ENCE this time it is the new comers of PUBG. A straight up domination in the PEL with some incredible statistics to back it up 🐔🏆

#EZ4ENCE #PEL #PUBG

ENCE ei ollut kärjen ainoa suomalainen kokoonpano, sillä huipulle ylsivät myös Team Liquid ja Winstrike Team. Toiselle sijalle nousseen Liquidin riveissä pelaa yhteensä kaksi suomalaista, kun puolestaan Winstrike koostuu yksinomaan kotimaisista pelaajista.

Kärjen sijoitukset, pisteet ja palkintopotit:


  1. ENCE – 496 – 75 000$
  2. Team Liquid – 417 – 50 000$
  3. Ninjas in Pyjamas – 390 – 35 000$
  4. Winstrike Team – 383 – 25 000$

Neljä parhaiten menestynyttä joukkuetta saivat palkintorahojen lisäksi paikan tulevaan FACEIT Global Summit -turnaukseen.

Britanniassa 16.4. alkavaan turnaukseen on kutsuttu maailman kärkitiimit taistelemaan 400 000 dollarin palkintopotista.

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli