Maailmanrankingin kolmospaikalle noussut ENCE lähtee lauantaina puolustamaan StarSeries-mestaruuttaan Shanghaissa.

Mestaruusvyön puolustus

ENCE on vuonna 2019 noussut koko kansan tietoisuuteen loistavilla näytöillään IEM Katowice Major-turnauksessa. Onnistumisista voimaantuneena joukkue on noussut jo maailmanrankingin kolmanneksi! StarSeries Season 6 -turnauksen voittaja, ENCE, lähteekin 30.3. starttaavaan StarSeries & i-League CS:GO Season 7 -turnaukseen yhtenä suurimmista ennakkosuosikeista.

Ennakkosuosikin paineet

Suomalaisjoukkueelle ennakkosuosikkina maailmanluokan turnauksiin lähteminen ei ole arkipäivää. Saa siis nähdä miten ENCE:n kantti kestää, kun odotukset ovat kovat. Odotuksien lisäksi myös turnausmuoto on vaativa: pelit pelataan paras kolmesta -menetelmällä lukuunottamatta finaalia, joka on peräti paras viidestä.

Alkulohkossa pelataan Swiss-formaatilla, jossa kolmesta voitosta pääsee jatkoon, kun taas kolmesta tappiosta putoaa ulos turnauksesta.

Ensimmäisellä kierroksella vastaan asettuu Team Spirit

Ensimmäisellä kierroksella ENCE kohtaa Team Spiritin, joka on Major-turnauksen pettymyksen jälkeen muovannut rosteriaan rankalla kädellä. Joukkueeseen uutta verta tuovat Leonid ”chopper” Vishnyakov, sekä Artem ”iDISBALANCE” Egorov.

StarLadder CS2

@StarLadderCS
ViCi Gaming to attend StarSeries i-League S7 in place of Rogue.
Details: bit.ly/sl_ss7_vici_ro…

#csgo #StarSeriesS7

ENCE vs Team Spirit -ottelu alkaa lauantaiaamuna klo 05:00 ja se on katsottavissa englanninkielisillä selostuksilla Starladderin twitch-kanavalta.

Joona Loula

Nuori pojankloppi joka kirjoittaa ja elää pilke silmäkulmassa. Opiskelen media-alaa ja elämää, sekä haikailen nuoruusvuosien muistoja.