ENCE eteni kevään BLAST Premier finaaleihin voittamalla MAD Lionsin sunnuntaina suoraan kahdessa kartassa.

Suomalaisjoukkue oli tanskalaisia vahvempi lukemin (Train 16-13, Mirage 22-18).

BLAST Showdown -turnaus meni ENCEllä mainioin tuloksin. Joukkue ei hävinnyt viiden pelin aikana ainuttakaan karttaa.

Juna kulkee

ENCEn Train-putki sai jälleen jatkoa, kun suomalaisjoukkue otti näyttävän karttavoiton tanskalaisilta. ENCE aloitti terroristeilta vahvasti, ottaen seitsemän kierrosta nimiinsä. Puolenvaihdon jälkeen ENCE oli pienissä ongelmissa, kun MAD Lionsin Frederik ”acoR” Gyldstrand nappasi pistoolikierroksen voittamalla 1vs3 -tilanteen näyttävästi.

Pistoolikierroksesta päästin yli ja ENCEn nousu alkoi. Suomalaiset nousivat 12-7 -tilanteesta näyttävästi tasoihin ja ohi. Ensimmäinen kartta kirjattiin ENCElle lukemin 16-13.

Mirage alkoi Jampin ilmiömäisyydellä

MAD Lionsin valitsema Mirage alkoi suomalaisten hurraamisella. Elias ”Jamppi” Olkkonen näytti pistooliosaamistaan nappaamalla kaikki tanskalaiset hengiltä.

ENCE aloitti CT-puolelta todella vahvasti, napaten 11 kierrosta. MAD Lions alkoi syttymään terroristeiltä pikku hiljaa ja pääsi peliin mukaan. Tanskalaisjoukkue nousi todella ihailtavasti jopa 15-13-johtoon, mutta ENCE ei luovuttanut ja vei kartan jatkoajalle.

Jatkoaika oli tasainen ja kierrokset menivät vuoron perään molemmille joukkueille. MAD Lionsilla oli mahdollisuus viedä kartta nimiinsä ensimmäisellä jatkoajalla, mutta ENCE onnistui viemään viimeisen kierroksen ja jatkamaan ottelua toiselle jatkoajalle.

Toinen jatkoaika oli suomalaisten juhlaa, kun Aleksi ”allu” Jalli ja Jamppi napsI AWP-kivääreillään vihollisia pois yksitellen. Suomalaiset juhlivat lopulta 2-0-voittoa, kun Mirage päättyi ENCEn eduksi lukemin 22-18.

ENCE

@ENCE
We start off Mirage with a @Jamppicsgo Ace & Smile combo 😊

#EZ4ENCE #BLASTPremier

Kevään BLAST finaaleissa jo ennen Showdown -turnausta olivat: Natus Vincere, G2, Complexity, FaZe ja Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtama OG. Turnaus alkaa juhannusviikolla, jolloin kilpaillaan 500 000 dollarin palkintopotista.