Berliinin CS:GO Major-turnaus on edennyt New Champions vaiheesen, jossa kilpailee kahdeksan parasta joukkuetta miljoonan dollarin palkintopotista.

ENCE eteni näytöstyyliin New Champions -vaiheen playoffeihin voitoin 3-0 ja kohtaa puolivälierissä Renegadesin. ENCE:n puolivälierä -vastuksella oli vaikeuksia lunastaa paikka pudotuspeleihin, mutta joukkue pystyi kaapimaan paikan voitoin 3-2. Renegades aloitti New Legends -vaiheen kahdella tappiolla, ja oli pakkovoittojen edessä seuraavissa kolmessa ottelussa, mutta hoiti ne kotiin hienosti.

ENCEllä on ollut aikaisemmin vaikeuksia Renegadesin kanssa, mutta viimeisimmistä kolmesta kartasta kaikki ovat mennyt suomalaisjoukkueen nimiin.

ENCE lähtee otteluun varmasti itseluottamusta puhkuen, sillä 3-0 tulos Legends -vaiheesta oli suomalaisille todella tärkeä tulos tällaisellä hetkellä, kun joukkueeseen on tulossa muutoksia. Epävarmuutta oli ilmoilla ennen turnausta, varsinkin fanien puolelta. Joukkue on selvästi näyttänyt, että muutos ei vaikuta millään tavalla tähän turnaukseen, ja he taistelevat eittämättä koko turnauksen voitosta.

ENCEn ja Renegadesin lisäksi puolivälierissä kohtaa Vitality – Avangar, Astralis – Team Liquid ja Natus Vincere – NRG.

Semifinaaleissa ENCE kohtaa Vitality – Avangar -ottelun voittajan.

Vitalityn tähtipelaaja Mathieu ”ZywOo” Herbaut ei loistanut ENCE:ä vastaan Legends-vaiheen ottelussa, mutta nuori huippulupaus tulee antamaan varmasti kaikkensa tiimilleen, jotta joukkue etenee kohti finaalia.

Lähde: HLTV.org Kuvalähde: ENCE