ENCE pelasi HAVUsta joukkueeseen siirtyneen Joonas ”doto” Forssin kanssa perjantai-iltana debyyttiottelun, kun vastassa oli tanskalainen Astralis.

IEM Beijing-Haidian -turnauksen B-lohkon ottelussa Astralis oli vahvempi kartoin 2-0 (Dust 16-11, Inferno 16-4.)

Otteluun selkeänä ennakkosuosikkina lähti Astralis, sillä ENCE koki juuri viime viikolla kaksi merkittävää kokoonpanomuutosta.

Lue myös: ENCEen valtavia muutoksia: dotolle kahden vuoden sopimus, sAw päävalmentajaksi!

Dust:

ENCE on ollut aina vahva Dust 2:ssa ja se näkyi myös tänään. Hyökkäyspuolelta aloittanut suomalaisjoukkue onnistui murtautumaan Astraliksen pommipaikoille ja niiden ansiosta ensimmäinen puolisko kirjattiin ENCElle lukemin 9-6.

Puolustuspuolelle siirtynyt ENCE oli ahdingossa heti pistoolikierroksen jälkeen. Joukkue ei onnistunut ollenkaan suojelemaan pommipaikkojaan Astraliksen taktiikoiden takia, joka tuotti tanskalaisille karttavoiton lukemin 16-11.

Inferno:

Infernossa tanskalaiset olivat hyökkäyspuolelta aivan ylivoimaisia. CT-painoitteisessa kartassa Astralis nappasi 11 kierrosta T-puolelta, eikä meno hyytynyt puoltenvaihdonkaan jälkeen.

ENCE ei onnistunut saamaan terroristeinä yhtäkään kierrosta, ennen kuin Astralis juhli jo toista karttavoittoa lukemin 16-4.

Häviön myötä ENCE tipahti B-lohkon alempaan kaavioon, jossa hän kohtaa BIG – mousesports -ottelun häviäjän. Ottelu pelataan sunnuntaina kello 19.30 alkaen.

Kokoonpanomuutokset vaativat normaalisti aikaa, että uudet pelaajat ja varsinkin uusi valmentaja saadaan ajettua joukkueeseen sisään. Tappio ei ole suomalaisjoukkueelle mikään maailmanloppu, sillä kyseessä oli kuitenkin yksi maailman parhaimmista CS:GO-joukkueista.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.