European Development Championship Season 3 saatiin sunnuntai-iltana päätökseen ja ENCE kaatui finaalissa, kun bulgarialainen SKADE oli 2-1 parempi.

30,000 dollarin turnaus European Development Championship Season 3 kesti lähes kuukauden ja 16 joukkuetta taisteli voitosta.

Suuremmista organisaatioista mukana oli vain ENCE hakemassa onnistumista ja itseluottamusta, mutta turnausvoitto saa odottaa, sillä bulgarialainen SKADE voitti finaalin 2-1.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Dust2 eli ENCEn valitsema kartta käynnisti finaalin. Tasainen taisto kääntyi lopussa SKADEn hyväksi 16-13. 21-vuotias Denislav ”dennyslaw” Dimitrov voitti AWP-taistelut ottamalla kiikariaseella maistuvat 16 tappoa.

SKADEn valinta Overpass meni ENCElle ja siitä isot kiitokset kuuluvat Lotan ”Spinx” Giladille ja Paweł ”Dycha” Dychalle. Spinx ja Dycha johdattivat joukkueen 12-16 voittoon.

Ratkaiseva kartta Mirage oli ensimmäisen puoliskon tasainen, mutta SKADEn hyökkäys oli dominoivaa ja ENCE ei saanut yhtään kierrosta puolustuksessa. Kartta päättyi 16-6 ja SKADE pääsi juhlimaan turnauksen voittoa.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Jampin Team Liquid pääsi Valorantin ensimmäiseen kansainväliseen LAN-turnaukseen! Katso Jampin loistavat tapot

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.