Tuhkimotarinaa rakentamassa: ENCE kaatoi maailman parhaan joukkueen ja vielä varapelaajan avulla!

Puolalainen ENCE on yksi kuumimmista asioista juuri nyt. Joukkue joutui lähtemään Dallasiin ilman tähtipelaaja Lotan ”Spinx” Giladia, mutta menoa se ei ole haitannut yhtään. Puolan CS-legenda Janusz ”Snax” Pogorzelski hyppäsi vaikeaan paikkaan ja oli loistavassa vireessä Hltv.org’in maailmanlistan kärkijoukkuetta FaZe Clania vastaan.

FaZe Clan ja ENCE pelasivat keskiviikkoiltana suorasta paikasta välieriin ja ENCE onnistui kaatamaan majorit voittaneen joukkueen 2-1. Snax sai ottelussa huimat 67 tappoa ja kuoli 51 kertaa.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Ottelupari alkoi ENCEn valitsemalla Miragella. FaZe sai hyvän alun peliin ja johti nopeasti 4-14. ENCE voitti kahdeksan (8) kierrosta peräkkäin ja comeback loppui 12-16.

Ancientissa ENCE onnistui tekemään saman mitä FaZe ensimmäisessä kartassa eli 11-4 alku peliin. FaZe Clan taisteli Ancientin tasoihin 12-12, mutta ENCEn vahva loppu toi 16-12 voiton. Aleksander ”hades” Miskiewicz oli CT-puolella jäätävässä formissa ottaen 25 tappoa ja rating näytti 2.55.

Ratkaisevassa kartassa Nukessa ensimmäinen puolisko päättyi jälleen kerran 11-4 ja taas ENCEn hyväksi. Pistoolikierroksen voittamisen jälkeen ENCE jyräsi 16-8 voittoon ja paikka välierissä varmistui.

Snax kertoi ottelun jälkeen haastattelussa, että hän pelasi Miragessa ja Ancientissa sellaisia paikkoja, mitä hän ei ole normaalisti pelannut. Nukessa hän pääsi omille pelipaikoilleen ja se näkyi.

– Etsin joukkuetta edelleen, harjoittelen kovaa ja olen nälkäinen. Haluan pelata tier 1 -joukkueessa ja näytin tänään hieman vahvuuksiani, Snax kommentoi.

Snax oli parhaimmillaan 2014-2017 ja hän oli iso osa Virtus Pron legendaarista kokoonpanoa. Lähivuosina ura on ollut pienessä laskussa, mutta ehkä upea esiintyminen ENCEn paidassa avaa mahdollisuuksia.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

ENCE nähdään seuraavan kerran lauantai-iltana välierissä. Vastustaja tulee olemaan G2 Esports tai FURIA Esports.

Dallasin infopaketti:

  • Turnaus: IEM Dallas 2022
  • Sijainti: Dallas, Yhdysvallat
  • Joukkueiden määrä: 16
  • Milloin: 30.5-5.6.
  • Palkintopotti: 250,000 dollaria
  • Järjestäjä: ESL
  • Otteluohjelma: HLTV
  • Striimit: ESL TV 1 & ESL TV 2

Lähteet: Hltv/Liquipedia

Lue myös: Huhut olivat totta: Virtus Pro kiinnitti K23:n kaksikon

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!