ENCE on julkaissut videon joukkueen matkasta Moskovan BLAST Pro -turnauksessa. Videosta tekee erityisen mielenkiintoiseksi se, että kyseessä oli Miikka ”suNny” Kempin debyytti joukkueen nykyisessä kokoonpanossa.

Videolla puidaan edelleen jonkin verran niitä syitä, minkä takia pelaajavaihdokseen päädyttiin. Aleksi ”allu” Jalli kertoi, että heistä tuntui joukkueena siltä, että tiimin kehitys oli päässyt hidastumaan. Kuten usein on tapana, niin myös ENCE päätyi hakemaan lisää bensaa pelaajavaihdon kautta.

Lisäksi videolla käsiteltiin Kempin kohtaamaa negatiivista palautetta. Ennen Moskovan turnausta joukkueen entinen IGL (pelinsisäinen johtaja) Aleksi ”Aleksib” Virolainen siirrettiin pois joukkueen aktiivisesta kokoonpanosta, ja moni joukkueen nuorista kannattajista nosti tiimin uuden tulokkaan silmätikukseen.

”Ikääkin on kuitenkin sen verran, että ymmärtää sen, että nuoret kundit ei aina mieti mitä ne sanoo, eikä ne välttämättä tarkoita mulle mitään henkilökohtaista pahaa”, Kemppi toteaa videolla.

”Sitten taas toisaalta on se ikävää siinä mielessä, että nuoret kundit ei arvosta yhtään sitä, mitä on itse saavuttanut. Ei se ole kenellekään salaisuus, että mä oon yksi Suomen menestyneimmistä CS-pelaajista ikinä”, Kemppi kuittaa.

Katso koko video jutun lopusta tai täältä.

Kuva: BLAST Pro Series