ENCE joutui taipumaan BIG:lle – pudotuspelit kutsuu silti!

© Kuva: ENCE

ENCE pelasi lauantaina ESL Pro League A-lohkon viimeisen ottelun, kun vastassa oli kovavireinen BIG.

Suomalaisjoukkue valitsi lauantain Dust 2:n, puolestaan BIG päätyi Nukeen ja viimeisenä karttana toimi Inferno.

Kolmen kartan jälkeen voittajan ottelusta poistui X lukemin 2-1 (Dust 2 16-14, 10-16, Inferno 16-12).

CT-puolen dominointia

ENCEn karttavalinnassa suomalaisjoukkue oli täysin heittopussi terroristipuolella. BIG pelasi uskomatonta puolustuspeliä ja näin ensimmäinen puolisko kirjattiin saksalaisjoukkueen eduksi lukemin 13-2.

Huonosta puoliskosta huolimatta ENCE ei missään nimessä luovuttanut ja se näkyi myös ottelun lopputuloksessa. ENCE nappasi hurjat 10 kierrosta putkeen ja kavensi ottelun 13-12:sta, mutta sen jälkeen alkoi puntti tutista. Loppujen lopuksi Aleksi ”allu” Jalli pelasti joukkueensa otettuaan Scoutilla neljä vihollista, kaventaen ottelun lukemiin 15-13. Ottelu ratkesi lopulta viimeisellä kierroksella, josta BIG nappasi pidemmän korren. Dust 2 kirjattiin BIG:lle lukemin 16-14.

Suomalaisella sisulla takaisin mukaan peliin

ENCE aloitti Heroicin valitseman Nuken CT-puolelta, joka osottautui varsin positiiviseksi. Ensimmäiseltä puoliskolta suomalaiset onnistuivat nappaamaan yhdeksän kierrosta, joka on perushyvä suoritus Nuken CT-puolelta. ENCEn tahti ei kuitenkaan hyytynyt vaikka puolet vaihtuivat, nimittäin ENCE oli paremmassa tikissä terroristeiltä ja kairasi kartan nimiinsä lukemin 16-10.

Inferno vaatii lisää harjoittelua

ENCEN karttaa oli vaikea arvioida, sillä joukkue on pelannut kolmen kuukauden aikana ainoastaan kolme kertaa kyseistä karttaa. ENCE onnistui pienestä peliotannasta huolimatta pysymään pelissä mukana ottaen teropuolelta kuusi kierrosta, joka on ihan ok tulos CT-painoitteisessa kartassa.

Puolustus ENCEllä oli kunnossa, jos pistoolikierrosta ja eco-kierroksia ei ota huomioon. 12-6-tappioasemassa ollut ENCE taisteli tilanteen lopulta yhden kierroksen päähän tilanteeseen 13-12. Yhden kierrosvoiton jälkeen BIG meni menojaan, jonka seurauksena saksalaisjoukkue juhli voitto lukemin 16-12 ja samalla A-lohkon toista sijaa.

ENCE sijoittui A-lohkon kolmanneksi ja joukkue jatkaa ESL Pro Leaguen otteluita 29. syyskuuta, kun pudotuspelit alkavat.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.