ENCE lahosi täydellisesti ESL Pro Leaguen pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella, kun Virtus.pro nappasi lopulta jäätävän comebackin jälkeen 2-1-voiton.

Ensin Virtus.pro voitti oman karttansa Infernon lukemin 16-6 ja seuraavana ENCE voitti oman karttavalintansa Trainin lukemin 16-7.

Ratkaisua haettiin Dust 2:sta, jonka ENCE aloitti heti todella vahvasti. Paweł ”dycha” Dycha oli järjettömässä tikissä ratkaisevassa kartassa ja se nähtiin tuloksessa, kun ENCE nappasi ensimmäisen puoliskon CT-puolelta nimiinsä lukemin 12-3.

Toinen puolisko alkoi ENCEn kannalta voitokkaasti, kun Joonas ”doto” Forss clutchasi 1vs2 -tilanteen, jonka ansiosta ENCE nappasi pistoolikierroksen ja ecokierrokset nimiinsä. Virtus.pro ei silti luovuttanut ja aloitti comebackin, joka tuotti tulosta. ENCE johti ottelua lukemin 15-3, mutta Virtus.pro tuli lopulta tasoihin ja vei ottelun jatkoajalle.

Jatkoaika oli Virtus.pron hallinnassa ja lopulta comeback toi niin paljon voimaa, että ENCE lahosi täydellisesti, ja sen ansiosta Virtus.pro juhli kartta- ja otteluvoittoa lukemin 19-17.

ENCEllä oli viimeisellä kierroksella vielä hyvät mahdollisuudet viedä peli toiselle jatkoajalle, mutta Lotan ”Spinx” Giladin hiiri puristi liikaa käsissä ja Dzhami ”Jame” Ali onnistui viimeistelemään ottelun.

Virtus.pro kohtaa pudotuspelien seuraavalla kierroksella Natus Vincere – Complexity -ottelun voittajan, ja puolestaan ENCEn osalta turnaus on ohitse.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Artikkelikuva: ENCE