ENCE lahosi täydellisesti ESL Pro Leaguen pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella, kun Virtus.pro nappasi lopulta jäätävän comebackin jälkeen 2-1-voiton.

Ensin Virtus.pro voitti oman karttansa Infernon lukemin 16-6 ja seuraavana ENCE voitti oman karttavalintansa Trainin lukemin 16-7.

Ratkaisua haettiin Dust 2:sta, jonka ENCE aloitti heti todella vahvasti. Paweł ”dycha” Dycha oli järjettömässä tikissä ratkaisevassa kartassa ja se nähtiin tuloksessa, kun ENCE nappasi ensimmäisen puoliskon CT-puolelta nimiinsä lukemin 12-3.

Toinen puolisko alkoi ENCEn kannalta voitokkaasti, kun Joonas ”doto” Forss clutchasi 1vs2 -tilanteen, jonka ansiosta ENCE nappasi pistoolikierroksen ja ecokierrokset nimiinsä. Virtus.pro ei silti luovuttanut ja aloitti comebackin, joka tuotti tulosta. ENCE johti ottelua lukemin 15-3, mutta Virtus.pro tuli lopulta tasoihin ja vei ottelun jatkoajalle.

Jatkoaika oli Virtus.pron hallinnassa ja lopulta comeback toi niin paljon voimaa, että ENCE lahosi täydellisesti, ja sen ansiosta Virtus.pro juhli kartta- ja otteluvoittoa lukemin 19-17.

ENCEllä oli viimeisellä kierroksella vielä hyvät mahdollisuudet viedä peli toiselle jatkoajalle, mutta Lotan ”Spinx” Giladin hiiri puristi liikaa käsissä ja Dzhami ”Jame” Ali onnistui viimeistelemään ottelun.

ESL Counter-Strike

@ESLCS
DON'T MESS WITH THE CIS. @virtuspro 💪

#ESLProLeague

Virtus.pro kohtaa pudotuspelien seuraavalla kierroksella Natus Vincere – Complexity -ottelun voittajan, ja puolestaan ENCEn osalta turnaus on ohitse.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Artikkelikuva: ENCE