ENCE jatkaa IEM Peking -turnauksessa – joukkue kaivoi elintärkeän voiton

ENCE oli kolmen kierroksen päässä, että turnaus olisi loppunut, mutta joukkue taisteli ja kaivoi tärkeän voiton.

Kartoiksi valikoitui ViCin valitsemana ensimmäisenä Inferno, ENCEn valitsi omaksi kotimapikseen Trainin, jossa esiintyi 100 Thievesiä vastaan varsinkin T-puoliskolla melkoisen hyvin.

Inferno: ENCE aloitti kartan ottaen pistooli ja -alkukierrokset nimiinsä. Lukemissa 3-0 ViCin taktiikat alkoivat toimia ja kiinalaistiimi nappasi neljä kierrosta vakuuttavasti. ENCEn vahvan alun jälkeen ViCi alkoi viedä puoliskoa, mutta ENCE pysyi kelkassa mukana ja sai käännettyä puoliskon voitoksi lukemin 8-7.

Toinen puolisko mentiin sitten ViCin johdolla. Pistoolikierroksen nimiinsä napannut joukkue sai selvästi itseluottamusta ja voitti tasaisesti kierroksia. Avauskartan loppulukemiksi kirjattiin 16-13 ViCin eduksi.

Train: Suomalaisjoukkue ei aloittanut T-puolelta karttaa samalla tavalla, kun aikaisemmassa ottelussa 100 Thievesia. Puolenvaihtoon mentiin ViCin johtaessa 8-7.

ENCE otti jälleen pistoolikierroksen, mutta sen jälkeen alkoi alamäki. ViCi pääsi kolmen kierroksen päähän voitosta ja suomalaiset olisivat marssineet turnauksesta ulos. 13-10-tilanteessa ENCE kokosi kasetin ja otti kuusi kierrosta putkeen ja voitti kartan lukemin 16-13.

Mirage: Kartta oli täysin ENCEn hallintaa, ensimmäinen puolisko meni suomalaisille lukemin 13-2. ENCE-konkari Aleksi ”allu” Jalli oli aivan liekeissä, napsi tarkkuuskiväärillä näyttäviä tappoja ja johti joukkueensa voittoon lukemin 16-7.

ENCE kohtaa huomenna jo toistamiseen tässä turnauksessa 100 Thievesin. Jos suomalaisjoukkue pystyy tällä kertaa kaatamaan ex-Renegades pelaajat, joukkue etenee turnauksen semifinaaleihin.