ENCE ja OG voittoihin IEM Fall -turnauksen avausotteluissa! Joukkueet kohtaavat torstaina ja Aleksib pääsee ottelemaan vanhaa joukkuettaan vastaan.

Matka kohti majoreita käynnistyi Ruotsissa IEM Fall -turnauksen myötä keskiviikkona. Suomalaisväriä nähtiin kolmessa eri ottelussa ja ENCE sekä OG ottivat avauksista voiton. Jesse ”zehN” Linjalan FunPlus Phoenix menetti mukavan johdon ja hävisi pelin 12-16.

Intel® Extreme Masters

@IEM
The first set of #IEM Fall Europe BO1s has come to an end!

Check out the results!

A Stream
@BIGCLANgg 10-16 @mousesports

B Stream
@FPX_Esports 12-16 @CPHFlames

C Stream
@G2esports 16-1 A U R A

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

B-lohkossa Team Vitality otti ylivoimaisen kärkipaikan, kun MAD Lions tallottiin 16-2. Heti perässä ovat OG ja ENCE.

Aleksi Virolaisen OG näytti ylivoimansa Dust2:n CT-puolella. Hävityn pistoolikierroksen jälkeen joukkue voitti 14 kierrosta putkeen. Sprout otti myös toisen pistoolikierroksen ja sai muutaman erän kasaan, mutta OG vei lopuksi lukemin 16-7. Aleksib loisti kranaattien kanssa ja onnistui tekemään isosti tuhoa niillä. Uusi päivitys mullisti pelaamisen ja hän haki niitä erilaisissa tilanteissa. Mohan ”launders” Govindasamy julkaisi asiasta videon.

ENCEn ottelu oli paljon tiukempi, mutta Joonas ”doto” Forssin suoritusten avulla joukkue sai aloitettua matkan voitokkaasti. Dignitas oli menossa 11-13 voittoon, mutta ENCE nappasi pisteet 16-14 tuloksen myötä.

Torstain jännitysnäytelmässä OG ja ENCE taistelevat siitä, että kumpi jatkaa voitokkaasti turnauksessa. Tärkeässä RMR-tapahtumassa paineet ovat jättimäiset, mutta ottelupari tuo varmasti oman mausteensa. Peli käynnistyy 20:00.

Joonas Forss

@dotoCS2
Beat @dignitas 16-14 in our opening match. Good start to our group. Playing vs @OGcsgo tomorrow at 19 cest! #EZ4ENCE

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Tässä on Team Liquidin viimeinen mahdollisuus – otteluparit julki

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!