FaZe Clanissa pelaavan Nikola ”NiKo” Kovačin on huhuttu siirtyvän G2:n riveihin jo syyskuun puolesta välistä lähtien. Eurooppalaisorganisaatio teki raporttien mukaan supertähdestä tarjouksen, mutta sen jälkeen siirrosta ei ole virallisissa merkeissä kuulunut sen enempää.

Lue lisää: Paljastiko coldzeran äiti NiKon siirron FaZesta? ”Perhe pyytää sinua miettimään uudelleen päätöksiä”

Huhut FaZe NiKon mahdollisesta siirrosta saivat lisää tulta alleen, G2 Esportsin omistaja Carlos ”ocelote” Rodríguezin twiittattua asiaan liittyen 22. lokakuuta.

– Lopettakaa niko viestien kanssa. Emme ole hankkimassa häntä, ocelote twiittasi.

Jos ocelote ei olisi tunnettu trollaaja, voisi twiitistä päätellä hänen olevan tosissaan ja siirron jäävän oikeasti toteutumatta. G2:n pomon kujeilut tunteva e-urheilutoimittaja Duncan ”Thorin” Shields oli kuitenkin vain minuuttien kuluttua jo kommentoimassa asiaa.

– Mutta, entäs toisaalta ”NiKo”, Thorin kommentoi.

Thorin

@Thorin
Now "NiKo" on the other hand...

Thorin implikoi kommentillaan oceloten mahdollisesti vain trollaavan, viitaten twiitissään Heroicin riveissä pelaavaan Nikolaj ”niko” Kristenseniin, eikä erilaisen kirjoitusasun omaavaan FaZen Nikola ”NiKo” Kovačiin.

Totuus siirrosta on kuitenkin vielä täysin julkisuudelta pimennossa. On hyvin mahdollista oceloten twiitanneen asiasta tosissaan, mutta yhtä todennäköistä on hänen vain pilailleen twittersalapoliisien kustannuksella.

Lisää aiheesta: ”Kumpi voittaa huomenna, saa NiKon” – Nexa loi painoarvoa Major-karsinnan sijoitusotteluihin!

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: Riot Games / DreamHack