ENCE aloitti urakkansa DreamHack Masters -turnauksessa pirteästi, voittaen Natus Vinceren.

Aleksandr ”s1mple” Kostylievin tähdittämä joukkue kaatui kartoin 2-0 (Train 16-12, Dust 2 16-14.)

Torstai-iltana nähtiin Elias ”Jamppi” Olkkosen tosikoitos, kun nuorukainen pääsi pelaamaan ensimmäistä kertaa ENCE-paidassa maailman parhaimmisto vastaan, eikä tulos näyttänyt yhtään sen hassummalta.

ENCE sai valita kartan ensimmäisenä ja haavin tarttui tietenkin Train. Natus Vincere nappasi puolestaan Dust 2:n. Kolmanneksi ja ratkaisevaksi kartaksi jäi Overpass.

Train alkoi NaVin hallinnassa. ENCE onnistui hyökkäyspuolelta nappaamaan 6 kierrosta, jotka riittävät mainiosta voittamaan ottelun CT-puolelta. NaVi eteni 11-6-johtoon voitettuaan pistoolikierroksen ja ENCEn säästökierroksen, mutta sitten alkoi suomalaisten myllytys. ENCE nousi 6-9-tilanteesta 14-11-johtoon. Ottelun viimeisellä kierroksella Jamppi laittoi show’n pystyyn ja latoi viisi NaVin peluria AWP-kiväärillään, ja näin ENCE juhli karttavoittoa lukemin 16-12.

Elias ”Jamppi” Olkkosen taidonnäyte:

Dust 2 alkoi Aleksi ”allu” Jallin taidonnäytteellä, kun konkari kaatoi neljä vihollista USP-pistoolillaan ja vei kierroksen joukkueelleen. CT-puolisko meni suomalaisilta varsin mukavasti, kun joukkue naulasi puoltenvaihtoon lukemin 10-5. NaVi ei missään nimessä luovuttanut ja ottelu ratkesi vasta viimeisellä kierroksella, kun ENCE juhli 16-14 -karttavoittoa ja myös otteluvoittoa.

ENCE kohtaa huomenna kello 15:30 alkavassa ottelussa Vitalityn.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r