Muutoksen tuulet puhaltavat, mutta ei Belgian suuntaan: Ei Aleksia, ei majoreita! Eternal Fire varasti OG:n paikan.

OG Esportsin aika ilman Aleksi ”Aleksib” Virolaista on nyt kulunut muutaman kuukauden ajan. OG koki ensimmäisen ison pettymyksen Nemanja ”nexa” Isakovićin johtamana Euroopan RMR-turnauksessa.

OG aloitti RMR-turnauksen A-lohkon kaatamalla hiirilauman vakuuttavasti 16-12. Samana päivänä joukkue pelasi vuoden 2021 maailman parasta joukkuetta vastaan ja Natus Vincere voitti 16-5.

Seuraavana päivänä vastaan asettui venäläinen forZe, jonka kanssa joukkue taisteli jopa jatkoajalle asti, mutta sitten koki kirvelevän 17-19 tappion.

Tiistaina matka jatkui kazakstanilaista joukkuetta vastaan. Romaniassa Unique kaatui 2-0 (16-10 & 16-11).

Viimeinen ja ratkaiseva peli pelattiin keskiviikkona ja vastassa oli turkkilainen Eternal Fire. Turkin superjoukkue voitti molemmat kartat 16-14 ja lähetti OG:n pakkaamaan jäätävän pettymyksen kanssa. Uusi pelaaja nexa oli tilastollisesti koko otteluparin heikoin lenkki 32 tapolla.

OG ei päässyt Virolaisen kanssa majoreille, mutta myös Nexan kanssa paikka Belgiaan jäi saavuttamatta. Osa faneista kuitenkin nosti syyttävän sormen Aleksia kohtaan ja odotti, että Nexa tuo menestyksen.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Kyseessä on Turkin superjoukkueelle mahtava onnistuminen, sillä aluksi kokoonpano vaikutti isolta flopilta. Julkaisun jälkeen Issa ”ISSAA” Murad tiputettiin rosterista ja tilalle nostettiin lupaava Yasin ”xfl0ud” Koç.

Ismailcan ”XANTARES” Dörtkardeşin tähdittämä EF aloitti RMR-turnauksen isolla tappiolla FaZe Clanille. Samana päivänä joukkue voitti pitkässä ottelussa Dignitaksen 22-20. Sen jälkeen tuli tappio Team Vitalitylle numeroin 11-16. EF:n oli pakko voittaa loput ottelut ja sen se myös teki. Ensiksi Fnatic 2-1 ja sitten OG 2-0.

Euroopan RMR-turnauksen A-lohko

  • Sijainti: Bukarest, Romania
  • Joukkueiden määrä: 16
  • Milloin: 21.4-24.4.
  • Palkintopotti: 8 paikkaa Majoreille
  • Järjestäjä: PGL
  • Striimi(t): PGL 1 ja PGL 2 ja Yle
  • Otteluohjelma: Hltv

Lue myös: 9z Team teki taikoja! Hävisi alkuun isosti ja nousi ensimmäistä kertaa majoreille

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!