Opiskelijakunta SAMMAKKO, 100k esports ja Verkkopeliyhdistys Insomnia järjestävät yhteistyössä Liikuntaliiton ja SEUL ry:n kanssa opiskelijoiden CS:GO:n SM-turnauksen. Toista kertaa järjestettävään turnaukseen voi osallistua kuka tahansa korkeakouluopiskelija.

Varsinaiseen kisaan kuuluu kaksi vaihetta. Ensin kilpailijat osallistuvat online-karsintoihin, ja näiden mittelöiden perusteella neljä joukkuetta kutsutaan Porin Insomnia-verkkopelitapahtumaan mittelemään kärkisijoista.

Yhteen joukkueeseen voi ilmoittautua 5-6 pelaajaa. Yhden ylimääräisen pelaajan ansiosta tiimin rosteria voi siis vaihtaa karsintojen ja lopputurnauksen välillä. Sääntöjen mukaan kaikkien joukkueen jäsenten on opiskeltava samassa korkeakoulussa, tai heidän on vähintäänkin opiskeltava samassa kaupungissa.

Ilmoittautuminen tulee olla tehtynä 8.9. mennessä, ja online-karsinnat alkavat 16. syyskuuta. Kisa huipentuu 25. lokakuuta alkavassa Insomnia XXI -tapahtumassa. Turnaukseen osallistuminen on ilmaista, mutta pelaajilla tulee olla voimassa SEUL:n pelaajalisenssi, jonka hinta on 5 euroa.

Voit katsoa Opiskelijoiden SM-kisojen tarkemmat tiedot täältä. Voit myös ilmoittautua mukaan samasta linkistä. Tapahtuman Facebook-sivun löydät täältä.