Weiboon keskiviikkona kirjoittamassaa ilmoituksessa EDward Gaming ilmoittaa top laner Chen ”Mouse” Yuhaon poistumisesta 2016 World Championship turnauksesta, ja palaamisesta takaisin kotiin perheenjäsenen kuoleman takia.

Riot Games on varmistanut Mousen poistumisen turnauksesta ja kertoi, että hänen paikallaan kokoonpanossa tulee pelaamaan Tong ”Koro1” Yang. Koro1 nähdään EDG:n riveissä jo tulevana lauantaina, kun joukkue pelaa ROX Tigersia vastaan puolivälieräottelussa. Riot Gamesin ilmoituksen perusteella EDG on antanut Riotille virallisen dokumentaation, jonka mukaan Mousen yksi perheenjäsen on kuollut.

Viime vuoden World Championship turnauksessa vaikean lohkovaiheen jälkeen, EDG siirsi Koro1:n joukkueen pääkokoonpanoon Shek ”AmazingJ” Wai Ho:n paikalle. Tänä vuonna joukkueen virallinen varapelaaja on Heo ”PawN” Wonseok, mutta koska hän on mid lane pelaaja, sekä Korealainen, ei hän tässä tilanteessa voi pelata Mousen paikalla. Turnauksen säänntöjen perusteella EDG voi peluuttaa toista varapelaajaansa tällaisessa erityistapauksessa.