Faceit:n ja Twitch:n yhteistyössä järjestämän Esports Championship Series (ECS) CS:GO turnauksen finaalit tullaan järjestämään Lontoossa ensikuussa. Turnaukseen osallistuu yhteensä kahdeksan parhaiten liigassa pärjännyttä joukkuetta.

ECS liigassa kilpailee yhteensä 20 joukkuetta, 10 Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Liigaan osallistuvat joukkueet ovat: Astralis, Team Dignitas, EnVyUs, Faze, Fnatic, G2 Esports, mousesports, Ninjas in Pyjamas, Virtus Pro, Counter Logic Gaming, Cloud9, compLexity, Echo Fox, Luminosity Gaming, NRG eSports, OpTicc Gaming, Team Liquid, Team SoloMid, sekä Without a Roof. Natus Vincerenkin piti osallistua liigaan, mutta se vetäytyi pois viimehetkellä mm. pelaajaloukkaantumisien takia.

Pohjois-Amerikan pelikentillä Luminosity sekä Counter Logic Gaming johtavat tilastoja, mutta Cloud9 ja OpTic tulevat vahvasti perässä. Euroopassa sensijaan Australis ja FaZe ovat haalineet eniten voittoja, mutta varsinkin Virtus Pro sekä mousesports ovat tilastoissa heti seuraavana.

ECS finaalissa nähdään neljä parasta joukkuetta sekä Euroopasta, että Pohjois-Amerikasta. Turnaus järjestetään Lontoon SSE Arenalla Wembleyssä Kesäkuun 24. – 26. päivä. Turnaus on vapaa katsojille ja liput ovat tulleet juuri myyntiin, turnauksen ottelut esitetään mös Faceit:n Twitch kanavalla.

Lähteet: Faceit, dailydot