MCGREGOR vs POIRIER
50.00 JÄTTIKERROIN

  1. Avaa pelitili Betsafelle.
  2. Aktivoi 100% talletusbonus ja talleta vähintään 20€.
  3. Ota 50.00 jättikerroin McGregorin voitolle ensimmäisessä erässä!
Pelaa vastuullisesti – peluuri.fi.| Säännöt ja ehdot voimassa | MGA/CRP/108/2004

E-urheilija voi olla nyt Vuoden urheilija, kunhan peli on ”oikea” – CS:GO, Dota 2 ja StarCraft II ei käy?

Urheilutoimittajain Liitto sallii nyt myös e-urheilijoita ehdolle Vuoden urheilija -äänestykseen, kunhan vain peli on ”oikea”.

Esimerkiksi Suomen menestyneimpien e-urheilijoiden, kuten kaksinkertaisen Dota 2 -maailmanmestari Topias ”Topson” Taavitsaisen, 11 vuotta huipputasolla CS:ää pelanneen Aleksi ”allu” Jallin, tai StarCraft II -mestaruuksia voittaneen Joona ”Serral” Sotalan pelit eivät tähän ”oikeiden” e-urheilupelien listaan kuulu.

Otettakoon huomioon, että edellä mainituista pelaajista Topson ja Serral on kutsuttu saavutuksiensa seurauksena jopa Linnan juhliin.

– Liitto seuraa päätöksessään kansainvälisen olympialiikkeen sekä kansainvälisen Urheilutoimittajien Liiton (AIPS) linjauksia, perusteli liitto päätöstään Twitterissä.

Päätös kummastutti monia jo kesäkuussa, sillä monet juuri näistä listalta pois jätetyistä peleistä ovat paljon arvostetumpia e-urheilun alalla, kuin sieltä nyt löytyvät urheilupelit.

Suomen elektronisen urheilun liiton (SEUL ry) puheenjohtaja Joonas Kapiainen kirjoitti aiheesta blogin heinäkuun alussa.

Kapiainen kertoi, että Urheilutoimittajain liitolta pyydettiin asian uudelleen käsittelyä, mutta vastattiin siihen kielteisesti. Perusteena olivat edelleen samat AIPS:n ja olympialiikkeen linjaukset.

– Nykyisellään Urheilutoimittajain Liiton päätös on yhdenvertaisuuden valossa vähintäänkin syrjivä ja siinä missä se tuottaa yhden askeleen eteenpäin, sen vaikutukset ovat kaksi taaksepäin, kirjoittaa Kapiainen blogissaan.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r

Kuva: EPICENTER / Assembly Summer / SEUL ry / Joel Tainio


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.