Nopeasti ELEAGUE Majorin päättymisen jälkeen Valve kertoi sivuillaan, että yksi Counter-Striken pitkäaikaisimmista klassikko- kartoista, Dust II, poistetaan aktiivipalveluksesta. Tämä tarkoittaa sitä, että Dust II karttaa ei tulla näkemään toistaiseksi pro-peleissä.

Dust II, on ollut jokaisessa Counter-Strike pelissä alusta lähtien. Kartta on ollut yhteisön suosikki pitkään, ja on yksi kautta aikojen pelatuimmista kartoista. Valve on kuitenkin päättänyt, että uusi Inferno asetetaan aktiivipalvelukseen ja Dust 2 kartta poistetaan listalta. Uusi Inferno on Nuken jälkeen toinen kartta joka on uudistettu lähiaikoina.

Uutisen julkaisemisen jälkeen DreamHackin CS:GO osasto on ilmoittanut, että DreamHack Las Vegas tapahtumassa, käytetään Dust II kartan sijaan Infernoa.

Vaihdos on herättänyt ristiriitaisia reaktioita CS:GO pro-pelaajien joukossa.

SK-Gaming joukkueen tähtipelaaja Marcelo ”coldzera” David kummastelee, miksi Dustin sijaan Cobblestonea ei olisi poistettu.

coldzera

@coldzera
RIP D2! WHY DONT REMOVE CBBLE!!! 😓

Nip joukkueesta tuttu Christopher ”GeT_RiGhT” Alesund taas on tyytyväinen, että Cobblestone säilyy aktiivipalveluksessa.

Christopher Alesund

@GeT_RiGhT
Everyone is like: omg d2 is gone

and I'm just laying here in my chair enjoying that my cbblestone map is still in the map pool.

Good day

FaZe Clan joukkueesta tuttu Fabien ”KioShiMa” Fiey taas huomauttaa, että Dust II on viimeinen kartta jota ei ole vielä muokattu, ja on siksi ilmiselvä vaihtoehto poistettavaksi.

kioShiMa

@kiocsgoo
Why is everyone so surprised. Looks logical that d2 is removed, the only one that has not been redone 🤔🤔

Nähtäväksi jää, kuinka joukkueet sopeutuvat uuteen Infernoon ja Dustin puuttumiseen.